<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіківвсі новини дня
Життя та Стиль
Події
12.11.2021 763

Харківська ДТП з дітьми: водія заарештували та відкрили справу

У Харкові стосовно водія, що збив двох дітей на регульованому переході, правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

1636653582-454_12.11.21

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури розпочато кримінальне провадження стосовно 34-річного водія за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, 11 листопада близько 15:20 водій під час перетину перехрестя проспекту Науки та вулиці Тобольської у Харкові порушив правила безпеки дорожнього руху. Він проїхав на червоний сигнал світлофора та здійснив наїзд на 13-річних хлопчика та дівчинку, які рухалися по регульованому пішохідному переходу на зелений для них сигнал світлофора. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди діти з тілесними ушкодженнями доставлені до лікарні.

Водія затримано в порядку ст. 208 КПК України. Тривають першочергові слідчі дії.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в Харківській області.

Як повідомляв Укрінформ, 11 листопада у Харкові чоловік за кермом позашляховика Toyota збив двох дітей на пішохідному переході, проїжджаючи на червоне світло. Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський повідомив у Фейсбуці, що правоохоронці затримали водія, він проходить тест на наркотики. Поліцейські підозрюють, що порушник перебував під дією психотропних або наркотичних речовин. За даними Монастирського, цей водій раніше притягувався до відповідальності за ст. 309 Кримінального кодексу - незаконне виробництво або зберігання наркотичних засобів, однак справа так і не дійшла до суду.

Оценка материала:

5.00 / 1
Харківська ДТП з дітьми: водія заарештували та відкрили справу 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
12.11.2021 763
Еще материалы раздела «Події»