<
НОВИНИ ДНЯ: Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.11.2021 5025

До Землі наближається величезний астероїд

Велетенський астероїд летить до Землі. Підозріле небесне тіло зафіксувала обсерваторія російського Інституту прикладної математики.

Науковці космічний камінь назвали UL17 і вважають його потенційно небезпечним для нашої планети. Днями дослідники обіцяють вивчити і розрахувати траєкторію польоту велетня, поки він за 18 мільйонів кілометрів від нас – повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Раніше фахівці NASA попереджали: 11 грудня поруч із Землею прошмигне ще один небезпечний астероїд, 4660 Nereus, діаметром 330 метрів.

Оценка материала:

5.00 / 2
До Землі наближається величезний астероїд 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
15.11.2021 5025
Еще материалы раздела «Суспільство»