<
НОВИНИ ДНЯ: Нардеп жорстко "пройшовся" по роботі ТЦК: забирають хворих і працівників оборонних підприємств  Мобілізація по-новому: експерт назвав ймовірну кількість чоловіків, яких призовуть  Синоптики попереджають про заморозки  Газові війни. Як РФ виманила в України кораблі, літаки та ракети і звідки космічні "борги"  У Міноборони назвали шість видів доплат для українських військових  Дощі минуть, але прохолода лишиться: якою буде погода в Україні 8 травня  РФ припинила використовувати Кримський міст для постачання зброї на фронт, - The Independentвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
17.11.2021 502

«Маленький Альоша»: Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов зворушив знімком із особистого архіву

Ведучий соціального ток-шоу «Говорить Україна», яке виходить у будні на каналі «Україна», Олексій Суханов поділився дитячими спогадами.

Ведучий каналу «Україна» Олексій Суханов показав своїми підписникам у соціальній мережі фото з особистого архіву. На знімку маленький Олексій позує під час прогулянки.

«Я досі пам'ятаю те сіре пальто, з хутром на капюшоні та рукавах…я вже виріс, а воно все ще висіло в коморі і зникло зовсім непомітно, по-англійські, хоча було абсолютним продуктом радянської промисловості. А ще я страшенно не любив гуляти і батькам буквально доводилося мене вмовляти... виходив не далі за під'їзд, тому завжди був у курсі того, про що говорять сусіди... дослухався до того, що це стало справою життя. Маленький Альоша буквально «розчинявся» на вулиці тільки коли приїжджав до бабусі з дідусем…», - підписав фото Олексій Суханов.

6 грудня на телеканалі «Україна» вийде детектив із елементами комедії «Дитячий охоронець», де Олексій Суханов зіграв яскраву роль. За словами ведучого каналу «Україна», незважаючи на те, що сучасні діти дуже занурені у світ гаджетів, вони залишаються ангелами, завдяки яким дорослі створюють своє майбутнє.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Маленький Альоша»: Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов зворушив знімком із особистого архіву 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
17.11.2021 502
Еще материалы раздела «Афіша»