<
НОВИНИ ДНЯ: Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Україні  Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвервсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.11.2021 580

Секрети від модних стилістів: у «Ранку з Україною» розповіли, як обрати теплі та стильні колготки

Навіть люті морози не здатні зупинити моду. Українки все частіше шукають цінну інформацію, як правильно обрати колготи, щоб у зимовий період виглядати на всі 100%. У програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Лілія Ребрик і Анатолій Анатоліч з’ясували, що в моді сьогодні та як підкреслити образ за допомогою звичайних колготок.

6194d12921296_18.11.21

Колготи – це головний елемент будь-якого жіночого образу на осінь, зиму та весну. І не варто їх ховати під брюками та сукнями – сміливо доповнюйте свої образи та будьте в теплі.

«Можете віддати перевагу міцним колготам із мікрофібри, які маркуються DEN. Якщо ми говоримо про зиму, то краще обирати від 100 до 250 DEN. Не менш актуальними вважаються котонові колготи», – радить стилістка Ірена Вінцюк у програмі «Ранок з Україною».

Друге, на що варто звернути увагу – це колір. Подивіться, яких відтінків у вашому гардеробі більше, якщо темних – безпрограшний варіант для вас – чорні колготи. Якщо ви прагнете видовжити свій силует – створюйте монолуки, тобто підбирайте колготи у тон одягу.

Кольорові колготки – безумовно тренд, але їх треба правильно підбирати. Наприклад, вони мають доповнювати принт або якийсь відтінок у вашому образі. Крім того, колготи можуть бути яскравим акцентом у вашому однотонному образі. А ще їх можна підбирати у тон взуття.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Секрети від модних стилістів: у «Ранку з Україною» розповіли, як обрати теплі та стильні колготки 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
18.11.2021 580
Еще материалы раздела «Суспільство»