<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.11.2021 1075

5 хвилин на догляд за шкірою: Лілія Ребрик дає безцінні поради

Лілія Ребрик переконана, що здорова та красива шкіра – це запорука нашої впевненості. Та процес догляду не повинен займати багато часу. Зіркова ведуча каналу «Україна» й акторка у власній рубриці «Ліля радить» програми «Ранок з Україною» розповіла про свою б’юті-рутину, на яку їй потрібно не більше 5 хвилин.

Уподовж років обличчя телезірки терпить багато гриму, тому ретельному очищенню шкіри Лілія приділяє особливу увагу. Засоби очищення вона використовує в поєднанні зі спеціальними ґаджетами – в арсеналі ведучої є модна щіточка з вібрацією, яка коштує від 100 гривень, а також проста механічна – така вартує близько 40 гривень.

«Спочатку трішки зволожуємо нашу шкіру водою. Наносимо краплю очищаючого засобу на ґаджет і рухаємось за масажними лініями – від центру обличчя до лінії росту волосся. Він сам вимкнеться за хвилину – це означатиме, що процедуру краси можна закінчувати, – зазначила ведуча програми «Ранок з Україною» Лілія Ребрик. – Далі змиваємо засіб і легко витираємо рушником. При цьому важливо не натирати шкіру, бо так обличчя одразу почервоніє. А навіщо нам ці проблеми?»

Особливий догляд потрібен і тонкій шкірі навколо очей. Лілія використовує крем для цієї зони обличчя і легкими прихлопуючими рухами наносить його навколо очей, таким чином імітуючи розслабляючий масаж.

Щоденний догляд зірки каналу «Україна» за шкірою – це денний крем із захистом від сонця, нічний крем перед сном і сироватка, яка підсилює дію крему. А ось маски для обличчя Лілія робить не щодня. Але віддає перевагу тканинним варіантам з гіалуроновою кислотою, які використовує зі спеціальним девайсом. Спочатку він нагріває шкіру обличчя, а потім охолоджує її, закриваючи пори.

«Коли девайс вібрує, ми відчуваємо, як починають діяти активні речовини і наша шкіра зволожується. А коли з’являється зелене світло, це означає, що ґаджет починає охолоджувати шкіру. Знову ж таки – проводимо ним за масажними лініями, наче розтягуємо обличчя на усмішку, щоб воно було відкритим», – поділилась б’юті-секретами артистка у власній рубриці «Ліля радить».

Дивіться нову рубрику «Ліля радить» у програмі «Ранок з Україною» о 6:30 на телеканалі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
5 хвилин на догляд за шкірою: Лілія Ребрик дає безцінні поради 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
19.11.2021 1075
Еще материалы раздела «Суспільство»