<
НОВИНИ ДНЯ: Часниковий соус "Айолі": після нього ви забудете про магазинний майонез  Синоптик розказала, яка погода чекає на українців у Провідну неділю  Австрійський Raiffeisen відмовився від угоди з Дерипаскою після тиску США  Глава Пентагону підтвердив, що США призупинили постачання боєприпасів до Ізраїлю  Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погода  Реновація хрущівок. Хто може долучитись до фінансування цього процесу  Як студентам-чоловікам виїхати за кордон: інструкціявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
22.11.2021 432

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Анастасія Приходько розповіла про власні комплекси

Співачка Анастасія Приходько розповіла журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна», чому не часто посміхається.

Співачка Анастасія Приходько не приховує, її комплекси родом із дитинства.

«Я все життя борюся із другим підборіддям. У мене генетично так склалося, я важу 54 кг, а відчуття, що я важу 70. Це сумно дуже і треба щось із цим робити. Я дуже боюся всіх цих уколів, я ніколи нічого не колола. А друге – це очі. З дитинства мені мама вселяла, що в мене негарні вузькі очі через мого діда японця, що мені категорично заборонено посміхатися. Воно в мені так прижилося вже, що я дуже рідко посміхаюся. Не тому що я зла людина, а тому що я розумію, якщо я посміхатимуся, їх не видно», - поділилася із журналістами каналу «Україна» Приходько.

Тому найближчим часом співачка планує звернутися до косметологів, аби зробити корекцію підборіддя і забути про свої комплекси.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Анастасія Приходько розповіла про власні комплекси 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
22.11.2021 432
Еще материалы раздела «Афіша»