<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вкотре переконує, що зупинить війну в Україні, а Байден назвав Путіна військовим злочинцем під час дебатів  Кілька областей накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз на вихідні в Україні  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Спека до +31: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 28 червня  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотніше  ЄС відкрив для України переговори про вступ: що отримають українці та чи зможемо ми стати членом Євросоюзу до 2030 рокувсі новини дня
Бізнес
Економіка
23.11.2021 463

Промвиробництво в Україні зростає в 4 рази повільніше, ніж падало минулого року

Обсяги промислового виробництва в жовтні 2021 року у порівнянні з аналогічним місяцем минулого року зросли на 1,4%. Таким чином, після місячної паузи відновилося слабке зростання, яке спостерігався протягом останніх місяців.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на державну службу статистики України (Держстат).

Проте, зростання спостерігається на тлі низької бази порівняння минулого року, коли промислове виробництво впало в жовтні на 4,2%.

За даними статистичного відомства, за січень-жовтень 2021 року зростання промвиробництва склало 1,4% (минулого року за цей період падіння на 6,0%). Таким чином, промвиробництво в Україні зростає більш ніж в чотири рази повільніше, ніж падало минулого року.

У добувній промисловості і розробці кар'єрів зростання склало 1,1%, в переробній промисловості - 1,5%, в поставках електроенергії, газу, пари і кондиційованого повітря - 1,7%.

Оценка материала:

5.00 / 1
Промвиробництво в Україні зростає в 4 рази повільніше, ніж падало минулого року 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
23.11.2021 463
Еще материалы раздела «Економіка»