НОВИНИ ДНЯ: В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.11.2021 1580

Ткаченко - про марш антивакцинаторів: Провокація Кремля на нафтогазові гроші

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко закликає українських громадян не вестись на провокації Кремля щодо вакцинації від COVID-19.

Як передає Укрінформ, про це він написав у Телеграмі.

“Думаю, після того, як на мітингу антивакцинаторів з’явилися плакати з QR-кодом сайту прокремлівської партії “Єдина Росія”, сумніви про те, хто є спонсором, ідейним натхненником цих акцій розвіялися”, - зазначив Ткаченко.

За його словами, “відповідь, чому ці люди сьогодні перекривали центр Києва, на поверхні. Адже аналогічні мітинги пройшли і в Молдові. З такими самими гаслами та плакатами. Всі ці меседжі можна побачити і в окремих групах антивакцинаторів в соцмережах. Це російські наративи за російські нафтогазові гроші”.

Ткаченко закликає українців не вестися на провокації Кремля.

“У часи, коли кожного дня помирають сотні людей, а загальна кількість смертельних випадків – вже як населення такого міста як Мукачево. Подивіться в очі лікарів, які жертвують своїм життям заради врятування невакцинованих. Подивіться, як дихають на ШВЛ ті, хто хоче жити. Не треба підігравати нашим ворогам”, - наголосив міністр.

“Вірю, Служба безпеки України знайде тих, хто цей марш забезпечив грошима та друкованою продукцією”, - зазначив Ткаченко.

Як повідомляв Укрінформ, 24 листопада, у Києві відбувся кількатисячний мітинг противників вакцинації. Учасники чергового маршу противників вакцинації від COVID-19 розмістили на плакатах QR-код, який дає перехід до вебсайту російської партії "Єдина Росія".

Оценка материала:

5.00 / 2
Ткаченко - про марш антивакцинаторів: Провокація Кремля на нафтогазові гроші 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
25.11.2021 1580
Еще материалы раздела «Суспільство»