<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
26.11.2021 627

На окупований Донбас прибула група кадрових військових РФ, - розвідка

На тимчасово окуповані території Донецької та Луганської областей прибула чергова група кадрових російських військовослужбовців. Їхнім завданням є посилення розвідувально-диверсійних та саперних підрозділів.

Про це повідомляє пресслужба Головного управляння розвідки Міноборони.

"Командування ЗС РФ продовжує направляти кадрових російських офіцерів та військовослужбовців контрактної служби окремих військово-облікових спеціальностей для виконання завдань у складі з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК оперативного угруповання російських окупаційних військ. Цього тижня на тимчасово окуповану територію в Донецькій та Луганській областях прибула чергова група кадрових російських військовослужбовців для посилення розвідувально-диверсійних та саперних підрозділів", - сказано в повідомленні.

За даними української розвідки, активізація застосування противником розвідувально-диверсійних груп та інтенсивне мінування місцевості призводять до втрат серед особового складу окупантів.

У ГУР Міноборони наголосили, що такі випадки російські пропагандисти намагаються приховати та використати для дискредитації українських військових.

Оценка материала:

5.00 / 1
На окупований Донбас прибула група кадрових військових РФ, - розвідка 5.00 5 1
Політика / Україна
26.11.2021 627
Еще материалы раздела «Україна»