<
НОВИНИ ДНЯ: "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
26.11.2021 817

Вакциновані хворі: «Головна тема» з’ясує, чому covid-19 атакує після щеплення

У суботу, 27 листопада, о 20:00 у суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», влаштують ексклюзивний експеримент, котрий покаже після якої вакцини коронавірус минає легше та що в такому разі відбувається з антитілами.

Чи дає щеплення стовідсоткову гарантію не захворіти на covid-19? Вже не рідкість - зараження після повного курсу імунізації. Вперше на українському телебаченні перевірять, як доступні українцям вакцини вплинули на перебіг хвороби. У програмі розкажуть, після якого препарату – CoronaVac, AstraZeneca, Pfizer чи Moderna – коронавірус минає швидше і без ускладнень. Глядачі дізнаються, яка вакцина не захистила щепленого нею від перебування у лікарні, а після якої covid як почався раптово, так і зник непомітно за кілька днів. До того ж, дослідження виявить, як змінилась кількість антитіл в організмах людей, що зробили щеплення, а потім перехворіли.

У випуску з’ясують, коли і на скільки зросте ціна на транспортування блакитного палива. Попри обіцянки влади не підвищувати тарифів на газ і тепло - на українців чекає збільшення чергового рахунку - за доставку газу. Вартість транспортування планують підвищити газові підприємства Одеси, Умані та Луганська – там цей тариф може стати більшим навіть за ціну палива! Головний аргумент -  не вистачає коштів на утримання своїх мереж та зарплати працівникам, які їх обслуговують. У випуску розкриють, за що насправді змушують платити українців, як нараховують міфічні платіжки, і що робити тим, хто газом не користується, а квитанції за доставку отримує.

А також, на глядачів чекає головний крижаний експеримент цієї зими. У програмі влаштують справжній марафон видовищних випробувань для трендових зимових речей. Нині в моді екошуби, штучні дублянки та пуховики на синтепоні. Та чи не замерзнуть у них українці у вітряно-морозну зиму? Аби це дізнатись, команда проєкту заморозить пуховики, дублянки та шуби у морозилці, занурить у рідкий азот при -165 градусах та продуватимуть шквальним вітром біля гелікоптера. Який одяг витримає арктичний холод та переможе в екстремальних змаганнях, а який не вартий витрачених грошей – покажуть у «Головній темі».

Дивіться програму «Головна тема. Перезавантаження» у суботу о 20:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Вакциновані хворі: «Головна тема» з’ясує, чому covid-19 атакує після щеплення 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
26.11.2021 817
Еще материалы раздела «Афіша»