<
НОВИНИ ДНЯ: Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехіївсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
26.11.2021 587

Данилко, Полякова, DZIDZIO, Каменських і Винник розповіли, як ставляться до поразок

У п’ятому випуску улюбленого шоу мільйонів «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на каналі «Україна», меланхолійна Жирафа змусила зіркових детективів поділитись власним досвідом публічного життя. Оля Полякова, Андрій Данилко, Олег Винник, NK | Настя Каменських і DZIDZIO розповіли про своє ставлення до невдач.

В останньому випуску суперпопулярного шоу «МАСКА» лірична Жирафа виконала пісню «1944» співачки Jamala. Після чого дала зрозуміти детективам, що не має настрою відповідати на їхні запитання, однак не проти самостійно дати ще кілька підказок про себе.

«Як ви ставитесь до поразок? Як переживаєте свою скромність? А неймовірну славу, коли виходите на вулицю, і всі на вас нападають? Чому я запитую – питання до вас. У цьому і є моя найбільша підказка», – звернулась Жирафа до зіркових детективів шоу «МАСКА».

Так, експерти почали розповідати про себе. За словами NK | Насті Каменських, невдачі її не засмучують, навпаки, для неї – це мотивація. В Олі Полякової на це своя думка:

«Я погано переживаю поразки. А коли мене впізнають, я дуже радію», – поділилась Оля Полякова.

А от Андрій Данилко виявився повною протилежністю зірки: «Я взагалі не радію, коли мене впізнають. Я люблю людей, але дуже соромлюся. І до поразок ставлюся погано – дуже засмучуюсь. Я ще не бачив людей, які б раділи поразкам».

Для Олега Винника, як і для NK | Насті Каменських, невдачі – це лише крок до успіху:

«Я вважаю, що поразки треба вміти приймати. Без них немає перемоги», – зазначив Олег Винник.

Мегапопулярний DZIDZIO запевняє – невдачі він не любить, але переживає це за закритими дверима. А спілкування з шанувальниками для нього вкрай важливе, адже він дуже любить людей.

«Я все зрозумів! Напевно, у житті Жирафи трапилась поразка, з якою важко було вийти на вулицю», – зазначив DZIDZIO в ефірі каналу «Україна».

Хто ж ховається під цікавим образом та які невдачі змусили зірку всередині впасти у смуток, шанувальники шоу «МАСКА» дізнаються у наступних випусках.

Дивіться улюблене шоу мільйонів «МАСКА» щосуботи о 21:00 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Данилко, Полякова, DZIDZIO, Каменських і Винник розповіли, як ставляться до поразок 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
26.11.2021 587
Еще материалы раздела «Афіша»