<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
29.11.2021 580

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Ірина Федишин назвала найдорожчий подарунок чоловіка

Співачка Ірина Федишин розповіла журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна», про найкоштовніший подарунок від коханого.

Цього року співачка Ірина Федишин та її чоловік і продюсер Віталій Човник відсвяткували кришталеве весілля – 15 років разом. Чоловік балує кохану подарунками. Одного разу він подарував їй квартиру у Болгарії. Та помешкання через карантин подружжя вирішили продати і витратити фінанси на інші справи. Співачка розповіла, що найдорожчим подарунком від чоловіка було авто.

«Це було на мій день народження. Чоловік встав у ресторані, сказав тост і подарував мені коробочку. Я розпакувала – там були ключі від авто. Ми вийшли на вулицю, воно було запаковане бантиком, блимало мені. 3 роки тому. Вже пора на Теслу пересідати», - розповіла Федишин.

І хоча весілля пари було давно, є подарунок від рідних, який Ірина Федищин ще й досі пам’ятає.

«Мама подарувала моя колечко і Віталіка мама подарувала мені набір – кольє і браслетик золотий на руку. Тому ці два подарунки для мене пам’ятні, досі в мене є, я їх надягаю», - поділилася із журналістами каналу «Україна» співачка.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Ірина Федишин назвала найдорожчий подарунок чоловіка 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
29.11.2021 580
Еще материалы раздела «Афіша»