НОВИНИ ДНЯ: Чому ІД вибрала Росію за ціль і чи є можливість нових терактів у РФ – відповідь Невзорова  Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт  У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощівсі новини дня
Життя та Стиль
Дозвілля
30.11.2021 969

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко купили квартиру

Співак Арсен Мірзоян розповів у програмі «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна», що разом з дружиною купив нове житло.

f0c0d98ccfec16977d1e6c994fa730d6_30.11.21

Родина Арсена Мірзояна живе у великому будинку разом із дітьми і тещою. Але, зізнався співак, вони разом з дружиною, Тонею Матвієнко витимуть своє гніздечко.

«Квартиру ми купили, ще не дійшли до неї руки, ще ремонт там не робили. Щось у повітрі віє за настроями, але я кажу, що нам тут дуже комфортно живеться, і Ніну завжди є на кого полишити. І найголовне, як на мене, що Ніна Митрофанівна спілкується з онукою. Ніна вдихає в неї нове життя. І їм так весело, у саду гуляють, ходять», - поділився на каналі «Україна» Арсен Мірзоян.

Ведучий програми Даніель Салем не втримався від пікантного запитання про те, коли у Арсена і Тоні буває інтим, адже в будинку вони живуть не самі.

«Ми займаємось, коли нікого немає вдома. А це, я тобі скажу, доволі часто. Бо така в нас родина, що хтось на гастролях, хтось ще десь. Це перше. По-друге, тут три поверхи. Короче, можна…», - говорить Мірзоян.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко купили квартиру 5.00 5 1
Життя та Стиль / Дозвілля
30.11.2021 969
Еще материалы раздела «Дозвілля»