<
НОВИНИ ДНЯ: Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозкивсі новини дня
03.12.2021 533

Кличко анонсував нові ціни на проїзд у Києві

Мер Києва Віталій Кличко анонсував підвищення цін на проїзд у громадському транспорті столиці після закінчення опалювального сезону.

Про це мер розповів у ефірі телеканалу Київ.

"Для киян розглядається ціна 12 грн, якщо купувати з використанням "Карти киянина". Якщо люди купують проїзний на велику кількість поїздок, то вона коштуватиме 14 грн. Якщо людина вирішила один раз проїхати, ми можемо розглядати ціну до 20 грн", – сказав Віталій Кличко.

Він додав, що рішення про підвищення цін прийматиметься лише після обговорень, презентацій та обґрунтування.

"До кінця опалювального сезону підвищення ціни на проїзд не відбуватиметься", – запевнив мер Києва.

Він пообіцяв зберегти право на безкоштовний проїзд для окремих груп пільговиків.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кличко анонсував нові ціни на проїзд у Києві 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
03.12.2021 533
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»