НОВИНИ ДНЯ: Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
03.12.2021 470

«Розсадіть цю трійку»: NK | Настя Каменських посперечалась з колегами у гіпершоу «МАСКА»

В шостому випуску улюбленого шоу-детективу мільйонів «МАСКА», який виходить щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна», зіркові детективи поділились своїми бажаннями на майбутнє. Андрій Данилко став збирати підписи за те, щоб продюсери проєкту підібрали нове вбрання його улюблениці, а NK | Настя Каменських виразила цьому протест.

Найромантичніша учасниця другого сезону гіпершоу «МАСКА» Горила знову вразила глядачів чуттєвим і вкрай пронизливим виконанням пісні. Найкраща вокалістка проєкту, за словами детективів, з’явилась на сцені з глибоким номером, у якому йшлося про необхідність захищати тварин. Після чого зіркові детективи висловили свої думки:

«Зізнаюсь, це одна із моїх найулюбленіших масок у цьому сезоні. Я дійсно дуже переживаю за Горилу. Тож наполягаю на тому, щоб у наступних випусках продюсери видали одяг героїні! – коментує Андрій Данилко в ефірі каналу «Україна». – Навіть Папа Карло зробив одяг із паперу для Піноккіо!»

DZIDZIO та Оля Полякова погодились із Данилко та стали підписувати папірець зі зверненням. А от NK | Настя Каменських виразила супротив:

«Андрію, зараз це було недоречно! Продюсери, будь ласка, розсадіть цю трійку. Тут у дитячому садочку Андрія якийсь безлад», – зазначила зірковий детектив шоу «МАСКА» NK | Настя Каменських.

Проте незважаючи на розходження думок, зіркові детективи попросили глядачів у залі ще раз підтримати оплесками виступ учасниці і вперше за два сезони проєкту навмисне не стали озвучувати свої припущення щодо артистів, які могли б ховатись під маскою Горили – все заради того, щоб улюблена учасниця пройшла далі. А чи дійде найромантичніша героїня до фіналу – глядачі дізнаються зовсім скоро.

Дивіться улюблене шоу мільйонів «МАСКА» щосуботи о 21:00 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Розсадіть цю трійку»: NK | Настя Каменських посперечалась з колегами у гіпершоу «МАСКА» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
03.12.2021 470
Еще материалы раздела «Афіша»