НОВИНИ ДНЯ: Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
03.12.2021 583

Гість шоу «Новорічна Маска» Діма Коляденко досі сподівається почути «ТАК» від Ірини Білик

У новорічну ніч, 31 грудня, о 20:00 вийде грандіозне шоу «Новорічна Маска на каналі Україна». Зіркові гості святкового випуску разом із незмінними детективами проєкту «МАСКА» розгадуватимуть імена колег, які сховались під новими зимовими образами. За лаштунками шоу відомий співак і шоумен Діма Коляденко відверто розповів, з чим у нього асоціюються новорічні свята і чому в одну з таких ночей освідчився Ірині Білик у туалеті.

Діма Коляденко зізнається – з нетерпінням чекає настання свят, адже, на його думку, – це час чудес та реалізації бажань. Більше того, для артиста – це період сюрпризів і подарунків, які він обожнює дарувати.

«Я стільки років дарував Ірі Білик обручки саме у новорічну ніч! Вона їх брала, а заміж не виходила. Саме у святковий вечір, за півгодини до бою курантів, я її вів то на балкон, то в туалет, дарував обручку і кликав заміж», – ділиться Діма Коляденко на зйомках шоу «Новорічна Маска на каналі Україна».

За словами шоумена – йому було все одно, де сказати слова, які мріє почути кожна жінка, аби лише встигнути зробити це у святкову ніч.

«Так, у туалеті! Вона сміялася, а я нормально пояснював – ми ж були на корпоративах, де багато фанатів, і треба було запитати наодинці. Ось, чекаю відповідь 15 років!» – розповів артист.

І так було багато років поспіль, навіть фінансове питання не могло зупинити співака.

«Я не жлоб і ніколи не рахую витрачене! Найчастіше я навіть не питаю ціни, якщо мені подобається – купую. Вважаю, якщо дуже хочеться, треба брати і радіти цьому. Більше того, я ніколи нічого не забирав назад – це все для неї було куплено, все для тебе, Ірино!» – з посмішкою поділився Діма Коляденко.

Шоу «Новорічна Маска на каналі Україна» об’єднає найпопулярніших артистів країни. У святкову ніч допомагати постійним детективам шоу відгадувати знаменитостей під масками будуть їхні колеги – зіркові гості, серед яких співачки Наталія Могилевська, Злата Огнєвіч, Анастасія Приходько, SLAVA KAMINSKA, Міша Романова, Анна Трінчер, Ассія Ахат, Lida Lee, співаки Павло Зібров, Олег Скрипка, Діма Коляденко, Петро Чорний, Gena VITER та Іво Бобул, актори Дарія Трегубова і Павло Костіцин, супермодель Алла Костромічова, фронтмен гурту «СКАЙ» Олег Собчук, лідер гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» Сергій Танчинець, учасники гурту «ТНМК» Фагот і Фоззі, олімпійська чемпіонка Ольга Харлан, блогер Олег Машуковський, шоумен JULIK, а також улюблені ведучі каналу «Україна» – Лілія Ребрик, Анна Панова, Олег Панюта, Альона Вінницька, Григорій Герман, Віталій Школьний, Максим Сікора, Юлія Галушка та ХАС.

Дивіться найзагадковішу прем’єру «Новорічна Маска на каналі Україна» 31 грудня о 20:00!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Гість шоу «Новорічна Маска» Діма Коляденко досі сподівається почути «ТАК» від Ірини Білик 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
03.12.2021 583
Еще материалы раздела «Афіша»