НОВИНИ ДНЯ: Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областях  Синоптики потішили прогнозом погоди в Україні: наскільки потепліє  У Повітряних силах розповіли, чому росіяни зменшили інтервали між атаками на Українувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.12.2021 3961

Дев'ять областей можуть вийти з «червоної» зони наступного тижня – МОЗ

Наступного тижня в Україні потенційно дев‘ять областей можуть вийти з червоної зони карантинних обмежень у зв’язку з поширенням COVID-19.

Про це міністр охорони здоров‘я Віктор Ляшко повідомив під час брифінгу у Верховній Раді, передає кореспондент Укрінформу.

"Щодо областей, які можуть вийти, Міністерство охорони здоров‘я вже подало на Кабінет Міністрів України прохання скликати комісію ТЕБ та НС. Там потенційно готові вже вісім областей вийти. Завтра очікуємо ще дев’яту", – сказав урядовець.

Він поінформував, що проведення засідання Державної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС), на якому розглядатиметься відповідне питання, планується наступного тижня.

Наразі до червоної зони епідемічної небезпеки віднесено Київ, Вінницьку, Волинську, Дніпропетровську, Донецьку, Житомирську, Запорізьку, Івано-Франківську, Київську, Луганську, Львівську, Миколаївську, Одеську, Рівненську, Сумську, Херсонську, Хмельницьку, Чернігівську та Черкаську області.

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу, 2 грудня, в Україні зафіксовано 13 777 випадків зараження COVID-19.

Оценка материала:

5.00 / 1
Дев'ять областей можуть вийти з «червоної» зони наступного тижня – МОЗ 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
04.12.2021 3961
Еще материалы раздела «Суспільство»