НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.12.2021 889

В Україні на початку тижня - мокрий сніг та до 14° тепла

Синоптики прогнозують вдень у неділю, 5 грудня, в більшості західних та північних областей на дорогах ожеледицю (І рівень небезпечності, жовтий).

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Укргідрометцентр.

5 грудня вночі у південно-східній частині мокрий сніг, вдень у західних областях невеликий мокрий сніг з дощем; на дорогах місцями ожеледиця. На решті території без опадів.

Температура вночі 2-7° морозу, на узбережжі морів 0-3° тепла; вдень від 2° морозу до 3° тепла, у південній частині 3-8° тепла.

У Карпатах невеликий сніг, температура вночі 5-10° морозу, вдень 0-5° морозу.

6-7 грудня очікується хмарна погода. 6 грудня вночі на Правобережжі, вдень в Україні дощ та мокрий сніг. Температура у західних областях впродовж доби від 3° морозу до 2° тепла, в Карпатах 1-6° морозу; на решті території вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень у північних та східних областях 0-5° тепла, у центральній частині 4-9°, на півдні країни до 14°.

На дорогах західної та північної частини місцями ожеледиця.

У західних областях 8 грудня очікується сніг, 9 грудня без опадів; температура вночі 3-9° морозу (в Карпатах 8-13°), вдень 1-6° морозу.

На решті території мокрий сніг та дощ, 8 грудня у східних, вдень 9 грудня в північних та центральних областях без істотних опадів; температура у північних областях вночі та вдень від 3° морозу до 3° тепла (вночі 9 грудня 0-5° морозу), у центральних, південних та східних областях вночі та вдень 1-7° тепла, вдень 8 грудня до 9°.

5 грудня у столиці та області очікується мінлива хмарність, без опадів. Температура вночі 2-7° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла. 6-7 грудня вночі прогнозують невеликий, вдень помірний мокрий сніг та дощ. На дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі 6 грудня від 2° тепла до 3° морозу, в решту часу 0-5° тепла. 8-9 грудня очікується мокрий сніг з дощем, лише вдень 9 грудня без істотних опадів. Температура від 3° морозу до 2° тепла (вночі 9 грудня 0-5° морозу).

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні на початку тижня - мокрий сніг та до 14° тепла 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
05.12.2021 889
Еще материалы раздела «Суспільство»