<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
06.12.2021 481

«Ранок з Україною»: солістка гурту KAZKA розповіла про проблеми з прийняттям себе

У відвертому інтерв’ю програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» з ведучими Лілією Ребрик і Григорієм Германом солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька розповіла, які мала проблеми зі самосприйняттям та як їх позбулась.

Кожна пісня гурту KAZKA – вибух у світових чартах, а солістка гурту, 29-річна Олександра Заріцька – кумир мільйонів і справжня Адель українського шоу-бізнесу. І до речі, як і співачка Адель, останнім часом дівчина помітно схудла – на 20 кг. Сьогодні зірка відчуває абсолютну гармонію із собою, хоча зізнається – раніше мала проблеми з любов’ю до себе.

«У моєму житті був момент, коли я не хотіла навіть дивитись у дзеркало. Це було дуже важко, бо ти постійно маєш поганий настрій», – поділилась солістка гурту KAZKA в ефірі каналу «Україна».

У такі моменти співачку завжди рятувала творчість. Наразі ж ці проблеми у далекому минулому.

«Якщо ти ставишся класно до себе, любиш себе у дзеркалі, маєш впевненість у своєму вигляді, навіть у якихось складочках на тілі, то з часом люди це зрозуміють і теж закохаються у тебе, – коментує учасниця гіпершоу «МАСКА», співачка Олександра Заріцька. – Якщо ти себе любиш і приймаєш, то ніякий булінг не працює».

Сьогодні в планах солістки всесвітньовідомого гурту KAZKA Олександри Заріцької – випускати нові хіти, танцювати і шукати кохання, яке раз і на все життя.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною»: солістка гурту KAZKA розповіла про проблеми з прийняттям себе 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
06.12.2021 481
Еще материалы раздела «Афіша»