<
НОВИНИ ДНЯ: На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Українівсі новини дня
06.12.2021 467

В Україні зупинилося зростання цін на цукор

На внутрішньому ринку фіксується зниження та уповільнення темпу зростання цін на харчові продукти. Зокрема, стабілізувалася вартість цукру після нещодавнього зростання.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства аграрної політики.

У листопаді проти жовтня 2021 року подешевшали крупа пшоняна на 1%, крупа гречана – 1%. Вартість цукру нормалізувалася.

Проти 2020 року ціна картоплі знизилася на 16%. Стабільними залишаються ціни на м'ясо.

Водночас помітне зростання цін на вітчизняному продовольчому ринку на такі види сільськогосподарської продукції як капуста (10%), буряк та цибуля (4%), морква (3%).

Зазначається, що одним із факторів підвищення стало збільшення витрат виробництва у зв'язку з високим ціновим тиском із боку ринку енергоносіїв.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні зупинилося зростання цін на цукор 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
06.12.2021 467
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»