<
НОВИНИ ДНЯ: IKEA повертається в Україну: що відомо  Коли закінчиться війна в Україні: Зеленський зробив нову заяву  Неймовірна спека. Синоптики дали прогноз на вихідні в Україні  Зодіакальний гороскоп на липень 2024 року для всіх 12 знаків  Міноборони про темпи мобілізації: динаміка позитивна, краще ніж в березні та лютому  Чого ворог боїться найбільше: комбат дав неочікувану відповідь  Коли спека в Україні ослабне: синоптикиня назвала точну датувсі новини дня
Прес-релізи
Інше
08.12.2021 276

UPG та якість палива на даній АЗС створюють тренди

Мережа автозаправних станцій UPG, якість пального для якої стоїть на першому місці у пріоритетах – законодавець трендів, соціальної відповідальності та якісного сервісу.

Для більшості автолюбителів дуже важливо вибрати автозаправну станцію, на якій вони стануть постійними клієнтами. Виходячи з цього, українські мережі автозаправок у боротьбі за клієнтів беруть участь у негласному змаганні з якості сервісу на своїх АЗС. У даному випадку мережа автозаправок UPG якість палива у якої позиціонується як головна перевага, нещодавно відкрила сучасний АЗК у Кременчуці. Тут крім якості пального, можна розраховувати на високий рівень обслуговування.

Переваги нової заправки UPG у Кременчуці

На новій автозаправній станції мережі UPG, розташованій на вулиці Київській, можна максимально швидко заправитися. Все це завдяки величезній кількості колонок – їх тут 16 штук. Асортимент цієї АЗС UPG традиційно включає бензин А-92, А-95, брендовий UPG-100, а також дизельне пальне.

Крім цього, дана автозаправка комфортна через свою багатофункціональність:

  1. Справді велика АЗС із безліччю колонок.
  2. При автозаправці розташований магазин у форматі duty free.
  3. У ресторані Vivo Cafe можна перекусити у дорозі, причому вибираючи як бестселери дорожньої кухні, так і унікальні авторські страви.
  4. Оновлений дизайн автозаправного комплексу у фірмових кольорах з елементами додаткового освітлення.
  5. Наявність просторих паркувальних місць.

Незважаючи на те, що ця АЗС у Кременчуці відкрилася зовсім нещодавно, її співробітники вже беруть участь у різних заходах, які підтримує мережа UPG. Одним з таких був благодійний забіг «Біжимо – щоб врятувати життя», в якому компанія UPG виступила партнером. Співробітники нової АЗС UPG у Кременчуці взяли участь у цьому забігу і разом зі своїми сім'ями створили цілу команду. В рамках його проведення було організовано збір коштів для Полтавського обласного відділення дитячої онкогематології, де проходять лікування діти з усієї Полтавської області.

Мережа UPG задає тренди не лише в модернізації своїх автозаправних комплексів та соціальних проектах, адже дана мережа відома також і своїм високооктановим бензином, який отримав назву UPG-100. Важливо, що цей бензин від UPG виготовляється без застосування присадок та на 100% відповідає європейським стандартам якості. Ідеальна сфера застосування такого бензину – для потужних автомобілів, яким не підходить звичайний А-95.

Основні переваги бензину UPG-100

  • Високе октанове число, яке можливе за рахунок прямої перегонки під час виробництва на заводі. Для автолюбителів це дуже важливо, адже відсутність домішок у бензині – запорука надійної роботи машини.
  • Заправляючи автомобіль пальним UPG-100, можна розраховувати на максимальну потужність його двигуна.
  • Пальне з високим октановим числом впливає також і на меншу витрату бензину, і, відповідно, на більш високий рівень екологічності.

Загалом для компанії UPG якість пального – це питання, якому приділяють максимум уваги. З таким підходом у компанії реалізовують пальне високої якості, яке доставляється прямо із заводу та проходить кілька етапів перевірок під час транспортування.

Оценка материала:

5.00 / 1
UPG та якість палива на даній АЗС створюють тренди 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
08.12.2021 276
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 352
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 299
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 389
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 329
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 344