<
НОВИНИ ДНЯ: Є небезпека та ризики: у Гідрометцентрі спрогнозували погоду до кінця травня  В Україні запровадять QR-код замість військового квитка – Арахамія  Як зробити ідеальну тортилью на сніданок: рецепт від фудблогерки  Багато сонця і тепла, подекуди – трохи дощів: прогноз на середу  Шоколадна криза в Україні: наскільки здорожчають солодощі та чого очікувати  В яких областях найбільше ухилянтів і скількох вже доправили до ТЦК – дані Нацполіції  Ситуація не дуже хороша: синоптик про дощі в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
10.12.2021 829

Анна Трінчер шокувала відвертим вбранням на сцені «Музичної платформи»

Телеканал «Україна» і «Музична платформа» роздали нагороди зіркам за найкращі пісні року. Грандіозний концерт, у якому взяли участь найпопулярніші українські артисти, глядачі побачать у новорічну ніч в ефірі каналу «Україна». Співачка Анна Трінчер з’явилась на червоній доріжці «Музичної платформи» у дуже сексуальному образі, продемонструвавши фігуру у всій красі.

У масштабному концерті «Музична платформа. Найкраща пісня року» зірки традиційно вражали своїми оригінальними вбраннями. Дефілюючи червоним хідником, вони демонстрували надзвичайні яскраві образи й позували фотографам. Одним із найепатажніших цього вечора стало вбрання співачки Анни Трінчер, яка отримала нагороду за свій хіт «По губам». Артистка з’явилась в обтислому напівпрозорому комбінезоні, який прикривав лише деякі частини тіла, а доповнила оригінальний образ лакованими туфлями на підборах.

Нещодавно 20-річна Анна отримала пропозицію вийти заміж від свого коханого, тож журналісти каналу «Україна» вирішили поцікавитись, як реагує наречений на її такі відверті образи.

«Він мене фотографує, цілує і відпускає. Він зовсім не проти тих образів, у яких я з’являюсь на виступах, у своїй творчості, – відповіла Анна Трінчер за лаштунками концерту «Музична платформа. Найкраща пісня року» та поділилась подробицями свого епатажного образу. – Це дизайнерський костюм, який зробили буквально за день, тому що попередній, який я планувала для цього виступу, провалився з тріском. Так буває в артистів – у нас дуже важка доля: в останній момент, коли треба все і зараз, всі чомусь кудись зникають. Той костюм мені просто не сподобався. Я не відчувала себе в ньому, розуміла, що то не я, і це буде для мене несправжній виступ. А в цьому я почуваюсь Анною Трінчер!»

Побачити ефектний виступ співачки глядачі каналу «Україна» зможуть в новорічну ніч у грандіозному святковому концерті «Музична платформа. Найкраща пісня року».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Анна Трінчер шокувала відвертим вбранням на сцені «Музичної платформи» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
10.12.2021 829
Еще материалы раздела «Афіша»