<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у США  Дощі та зниження температури: якою буде погода в Україні наступного тижнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
14.12.2021 463

Доктор Комаровський у програмі «Ранок з Україною» розповів, як реагує на заздрість менш успішних колег

Доктора Євгена Комаровського знають мільйони людей. До нього дослухаються і молоді батьки, і дорослі люди. Але в будь-якій справі не обійтися без заздрощів. У програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» лікар-педіатр вищої категорії поділився, як деякі люди реагують на його успіх.

Слава та визнання не впали цій людині на голову. Євген Комаровський заслужив любов мільйонів людей завдяки своїм знанням, досвіду та багаторічній медичній практиці. Але в його житті траплялися й не зовсім приємні ситуації.

«Коли пацієнти протягом трьох місяців із типовим коклюшем ходять від одного лікаря до іншого, їм лікують або астму, або бронхіт, або незрозуміло що, а потім я ставлю правильний діагноз, тоді мої шановні колеги, які не змогли цього зробити, замість того, щоб радити та вчитися, щиро мене ненавидять і мстять», – сказав Євген Комаровський в інтерв'ю каналу «Україна».

У лікаря-педіатра вищої категорії рідко траплялися конфлікти з пацієнтами, щоб їх перерахувати, вистачить пальців на двох руках. Але, за словами Євгена Комаровського, у 100% випадків, коли виникали якісь непорозуміння, ці люди з'ясовували з ним стосунки тому, що попередньо їх фактично нацькували колеги.

«Заздрість, зловтіха, плітки, чутки – це чи не найважливіша складова всього мого медичного життя, – сказав доктор Комаровський у програмі «Ранок з Україною». – Але мені завжди здавалося, якщо поруч із тобою є хтось успішніший, тоді твоє завдання – у нього вчитися, повторювати, копіювати, робити висновки, зрозуміти, завдяки чому людина досягла успіху».

Кандидат медичних наук поділився, що давно адаптувався до цього, тому вже не дуже реагує на плітки та подібні прояви активності.

«Я навчився з усім цим жити, і таке ставлення майже не псує мені настрій, – сказав лікар-педіатр вищої категорії. – Я просто змирився з тим, що нічого з цим вдіяти не можна».

Всі питання щодо здоров'я дітей та дорослих телеглядачі можуть поставити на сторінці програми «Ранок з Україною» @ranok_ua в Instagram.

Дивіться рубрику «Запитай у Комаровського» на каналі «Україна» у програмі «Ранок з Україною».

Оценка материала:

5.00 / 1
Доктор Комаровський у програмі «Ранок з Україною» розповів, як реагує на заздрість менш успішних колег 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
14.12.2021 463
Еще материалы раздела «Афіша»