<
НОВИНИ ДНЯ: США попередили, що Грузія ризикує зв'язками з НАТО та ЄС через закон про іноагентів  В частині України втримається справжнє травневе тепло: прогноз погоди на 3 травня  Проблема хрущівок в Україні. Які варіанти рішення розглядають у парламенті  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Новий закон про мобілізацію: для українців можуть змінитися правила перетину кордону  В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвихвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
08.02.2022 516

Доктор Комаровський у програмі «Ранок з Україною» розповів, при якому нежиті краще не контактувати з іншими дітьми

Якщо в дитини нежить – можна ходити на тренування, відвідувати заняття чи бажано деякий час посидіти вдома? Доктор Комаровський у програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» пояснив, в яких випадках нежить не завадить бути серед інших дітей, а коли краще відмовитися від прямого контакту з ними.

Нежить – це не діагноз, а симптом. Але визначити, на яку хворобу він указує, може лише лікар. Наприклад, якщо в дитини алергічний нежить – їй можна ходити на спортивні заняття, до школи й спілкуватися з однолітками. Також жодних обмежень – коли аденоїди й хронічно закладений ніс.

«Коли в дитини ГРВІ, при цьому нормальна температура, однак вже другий день поспіль соплі течуть струмком – не можна відпускати малечу або підлітка туди, де багато дітей», – попередив доктор Комаровський у програмі «Ранок з Україною».

За словами лікаря-педіатра вищої категорії, якщо нежить пов'язаний з ГРВІ – можна (навіть необхідно) багато гуляти на свіжому повітрі, пробігтися з татом через парк або всією сім'єю виїхати на природу на вихідних. Це сприятиме одужанню. Але відвідувати школу або тренування, де багато інших дітей, в такому стані – абсолютно неправильно.

Всі питання щодо здоров'я дітей та дорослих телеглядачі можуть поставити на сторінці програми «Ранок з Україною» @ranok_ua в Instagram.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 2
Доктор Комаровський у програмі «Ранок з Україною» розповів, при якому нежиті краще не контактувати з іншими дітьми 5.00 5 2
Життя та Стиль / Афіша
08.02.2022 516
Еще материалы раздела «Афіша»