<
НОВИНИ ДНЯ: Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічки  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацює  Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершене  В Україні утримається суха погода, вдень до +23°всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
04.01.2022 543

Доктор Комаровський у програмі «Ранок з Україною» розповів про лікування covid-19 теплим повітрям

Через пандемію люди навчилися дбайливо ставитися до себе, миттєво реагувати, якщо з'явився кашель або нежить. Але багато хто з нас досі застосовує «бабусині» методи самолікування. Доктор Комаровський у програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» розповів про три правила, які справді допомагають залишатися здоровими.

61b0b110c6799_kanal_ukraina_ukraina_doktor_kom_04.01.22

Люди глибоко переконані: якщо вони подихають теплим повітрям або посидять над гарячим паром, тоді обов'язково одужають. Деякі навіть полоскали горло спиртом або намазували своє тіло козячим жиром, щоб позбутися коронавірусу.

«Вірус знаходиться усередині клітини людського організму. Covid-19 не лежить на поверхні слизових оболонок. Вбити вірус можна, лише вбивши таку клітину, – пояснив доктор Комаровський у програмі «Ранок з Україною». – Тому методи: подихати гарячим паром, побризкати рот йодом, намазати своє тіло козячим жиром, попарити ноги – не працюють».

Кандидат медичних наук уже неодноразово попереджав у програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна»: якщо вам кажуть, що коронавірус можна вилікувати «бабусиними» засобами, не слухайте таких людей. Їхні методи не мають ніякого відношення до цивілізованої медицини.

«Захиститися від коронавірусної інфекції можна трьома способами, – сказав Євген Комаровський в інтерв'ю каналу «Україна». – Перший спосіб: регулярне провітрювання приміщення, в якому ви знаходитесь. Другий спосіб: вакцинація. Третій спосіб: соціальна дистанція. Одягайте маски і тримайтеся подалі від людей, які чхають і кашляють».

Всі питання щодо здоров'я дітей та дорослих телеглядачі можуть поставити на сторінці програми «Ранок з Україною» @ranok_ua в Instagram.

Дивіться рубрику «Запитай у Комаровського» на каналі «Україна» у програмі «Ранок з Україною».

Оценка материала:

5.00 / 1
Доктор Комаровський у програмі «Ранок з Україною» розповів про лікування covid-19 теплим повітрям 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
04.01.2022 543
Еще материалы раздела «Афіша»