<
НОВИНИ ДНЯ: Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові терміни  Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Україні  Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітеравсі новини дня
Життя та Стиль
Дозвілля
14.12.2021 1017

«Я йду з шоу «МАСКА»: Оля Полякова накричала на глядачів і залишила крісло зіркового детектива

У восьмому випуску улюбленого шоу-детективу мільйонів «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на каналі «Україна», стався справжній скандал. Зірковий детектив проєкту, популярна співачка Оля Полякова обурилась через рішення глядачів зняти маску з Горили і з криками залишила ефір.

601be28812b66_polyakova_3_14.12.21

Наприкінці 8-го випуску гіпершоу «МАСКА» глядачі в залі мали обрати героя, який потрапить у півфінал проєкту. Так, до Мухомора, Скандалу, Тигра, Робота і Жирафи долучився рокер Котик, а вся країна дізналась ім’я зірки під маскою романтичної Горили. Її, до речі, експерти прозвали найкращою вокалісткою проєкту.

«Як так? Ні, що це таке? Люди, нащо ви тут сидите? Зараз всі, хто голосував за те, щоб маску зняли з Горили, підніміть руки, – звернулась зірковий детектив шоу «МАСКА» Оля Полякова до глядачів у залі. – Як можна взяти і забрати у людини з таким голосом шанс виграти? Люди, ви що?»

Та не лише Оля Полякова – шоковані були всі! Олег Винник теж не втримався і вийшов на сцену, підтримати свою улюбленицю.

«Олег Винник раніше казав, що заради Горили покине шоу. Так от – я точно йду з «МАСКИ» – все!» – заявила обурена зірка в ефірі проєкту.

Проте все ж глядачі зробили свій вибір і у восьмому випуску було демасковано Горилу, в костюмі якої ховалась відома співачка TAYANNA. А чи повернеться зірковий детектив на своє крісло – глядачі дізнаються у наступному випуску гіпершоу «МАСКА».

Дивіться новий випуск улюбленого шоу мільйонів «МАСКА» у суботу, 18 грудня, о 21:00 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Я йду з шоу «МАСКА»: Оля Полякова накричала на глядачів і залишила крісло зіркового детектива 5.00 5 1
Життя та Стиль / Дозвілля
14.12.2021 1017
Еще материалы раздела «Дозвілля»