НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.12.2021 1045

Ще дві області можуть вийти з "червоної" зони на цьому тижні, - KSE

В Україні можуть вийти з "червоної" зони карантину ще дві області. Це Київська та Житомирська області.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на онлайн-брифінг керівник Центру економіки охорони здоров'я Київської школи економіки (KSE) Юрія Ганиченка.

Він зазначив, що вже офіційно на цьому тижні виходять з цієї зони дві області, а також можуть перестати бути "червоними" ще дві області.

"Є два регіони, які потенційно на цьому тижні можуть вийти (з "червоної" зони, - ред.). Це Київська та Житомирська області", - повідомив він.

Ганиченко закликає українців до вакцинації.

Офіційно на цьому тижні вийдуть з "червоної" дві області

Державна комісія ТЕБ і НС прийняла рішення вивести з цієї зони Вінницьку та Хмельницьку області. Рішення набуває чинності з 15 грудня.

Які регіони ще "червоні"

В цій зоні залишаються такі області:

  1. Волинська,
  2. Житомирська,
  3. Запорізька,
  4. Київська,
  5. Миколаївська,
  6. Сумська,
  7. Черкаська.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ще дві області можуть вийти з "червоної" зони на цьому тижні, - KSE 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
15.12.2021 1045
Еще материалы раздела «Суспільство»