<
НОВИНИ ДНЯ: Сирна паска без випікання "Три шоколади": рецепт від відомої кухарки  2 травня вдень до 27° тепла, подекуди невеликий дощ  Журналісти знову отримають доступ до кулуарів Верховної ради  Росія намагається захистити свою авіацію від українських атак: де розмістять військові літаки   Квітень у Києві став одним з найтепліших за останні 144 роки  Коли пекти паску та фарбувати яйця на Великдень 2024  Цінніше, ніж ATACMS: аналітик назвав ключове озброєння з пакету допомоги СШАвсі новини дня
Бізнес
Нерухомість
17.12.2021 577

Термомодернізація в Україні. У Зеленського прогнозують скорочення споживання газу до 40%

В Україні створили координаційний енергетичний штаб. До нього увійшли представники Кабінету міністрів, Офісу президента і "Нафтогазу України".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг.

У п'ятницю, 17 грудня, енергетичний штаб провів перше засідання, в ході якого обговорили опалювальний сезон і енергетичне майбутнє країни.

В ході брифінгу за підсумками засідання штабу заступник керівника офісу президента України Ростислав Шурма заявив, що влада планує термомодернізувати більшість багатоповерхівок.

"Вже починаючи з березня-квітня будемо працювати в трьох напрямках. Перше, це скорочення споживання газу. Це термомодернізація. Перші 5 тисяч будинків - це мета на наступний рік. Паралельно соціальні об'єкти, це школи, лікарні, дитсадки. Це програма на 7-10 років. Більшість багатоповерхових будинків ми плануємо термомодернізувати. Загалом, ми очікуємо, що це дозволить скоротити споживання на 30-40%", - заявив він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Термомодернізація в Україні. У Зеленського прогнозують скорочення споживання газу до 40% 5.00 5 1
Бізнес / Нерухомість
17.12.2021 577
Еще материалы раздела «Нерухомість»