<
НОВИНИ ДНЯ: В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  Як визначатимуть придатність до служби в армії: у Міноборони роз’яснили критерії для ВЛК  Замініть всього лише один інгредієнт – і звичний салат "Мімоза" заграє новими фарбами  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Найбільше падіння за 65 років: ціни на какао різко обвалились  Чи готова Франція до інтенсивної війни: генерал розкритикував президента Макрона  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грозивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.12.2021 3941

В Україну не впустили російську акторку, яка летіла на зйомки

Акторку, громадянку РФ, яка прибула в "Бориспіль" авіарейсом із Варшави, прикордонники не пропустили в Україну, і вона змушена була повернутися зворотним рейсом.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

“Під час оформлення та необхідних заходів контролю прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» встановили, що росіянка порушувала порядок в'їзду на тимчасово окуповану територію Криму. Правоохоронці з’ясували, що 32-річна росіянка прямувала в Україну, щоб взяти участь у зйомках”, - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, за порушення норм українського законодавства громадянку РФ в Україну прикордонники не пропустили, крім того, вона отримала заборону в’їзду в Україну на найближчі три роки.

За повідомленням ЗМІ, йдеться про Любов Рєзіну, дівоче прізвище – Баханкова.

Як повідомляв Укрінформ, в аеропорту "Бориспіль" прикордонники заборонили в’їзд в Україну російському музиканту, який прибув в Україну авіарейсом зі Стамбула, через відвідування тимчасово окупованого Криму.

Оценка материала:

3.00 / 2
В Україну не впустили російську акторку, яка летіла на зйомки 3.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
20.12.2021 3941
Еще материалы раздела «Суспільство»