НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
20.12.2021 428

Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO розповів, якою має бути його майбутня обраниця

Співак DZIDZIO розповів у програмі «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна», чи вільне його серце.

Співак DZIDZIO цього року розлучився зі своє дружиною Ярославою. За словами артиста, він зараз не закоханий. Ведучий каналу «Україна» Даніель Салем розпитав зіркового детектива шоу «МАСКА», якою має бути його обраниця.

«Вона має бути мила серцю моєму. От мені достатньо, щоб я любив людину ні за що. І щоб мене любили не за мою популярність, не за мої досягнення. Знаєш, є погляд очі в очі. І впізнав людину, бо ми колись домовились. Тому я, напевно, коли таке побачу, на вухо першому тобі розкажу», - поділився із Салемом DZIDZIO.

Зараз артист намагається більше знаходити часу для себе.

«Я став помічати дуже багато дрібних важливих речей, більше різних людей. Частіше дзвоню мамі, племінникам. Почав приділяти увагу собі. У магазин заходжу, купляю щось одягнутися, подарунки людям. Я робив також це і раніше, але я пропускав багато всього. А зараз я звернув увагу на себе, і на те, що мені подобається. Не комусь, а от що саме мені. Подобається готувати собі їсти, спостерігати за людьми, - говорить співак і зізнається, чи вважає себе щасливим, - зараз стараюсь ним бути. Не може кожна людина сказати – я щасливий. Ми вчимося, кожен з нас, якщо чесно говорити. Якщо нечесно, скажу: «Так, я щасливий, подивіться, в мене мікрофон, студія, перший рейтинг». Це неправда. Я працюю над тим, щоб бути щасливим. Я думаю, що кожна людина дасть таку відповідь».

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO розповів, якою має бути його майбутня обраниця 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
20.12.2021 428
Еще материалы раздела «Афіша»