<
НОВИНИ ДНЯ: Росія, Китай та КНДР не будуть ворогами США, - Трамп назвав умову  Справа про штурм Капітолію проти Трампа: суд підвищив юридичну планку для прокурорів  Люди на пляжі - як "живий щит": Маломуж прокоментував "приліт" по відпочивальниках у Севастополі  Липень почнеться з гроз на заході України  Що робити, якщо власник виселяє з орендованої квартири раніше терміну: інструкція від адвоката  Синоптики дали прогноз на липень: яка погода чекає на українців  Спека посилиться: синоптики повідомили, якою буде погода 30 червнявсі новини дня
Бізнес
Економіка
20.12.2021 488

Україна уклала угоду зі Світовим банком на €300 млн

Міністерство фінансів України в понеділок, 20 грудня, підписало зі Світовим банком угоду про надання Україні 300 млн євро позики на проєкти в сфері економічного відновлення країни.

Про це повідомила пресслужба Міністерства фінансів.

Угоду підписали міністр Сергій Марченко та регіональний директор Світового банку у справах Білорусі, Молдови та України Аруп Банерджі.

Гроші виділить Міжнародний банк реконструкції та розвитку, який входить до групи Світового банку.

Це друга позика політику розвитку у сфері економічного відновлення, яку Світовий банк виділяє Україні.

"Сергій Марченко подякував представникам МБРР за співпрацю та фінансову підтримку України. Він зазначив, що підписання Угоди є свідченням того, що Україна демонструє реальні результати реформ на шляху до економічного відновлення і розвитку. У рамках подальшої співпраці України та МБРР вже розробляється стратегія Світового банку Country Partnership Strategy на 2022-2025 роки, яка матиме на меті досягнення Україною стійкого економічного відновлення та зростання. Пріоритетними напрямами стратегії стануть енергетична та аграрна сфери, транспортна система", - йдеться в повідомленні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна уклала угоду зі Світовим банком на €300 млн 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
20.12.2021 488
Еще материалы раздела «Економіка»