<
НОВИНИ ДНЯ: Росія, Китай та КНДР не будуть ворогами США, - Трамп назвав умову  Справа про штурм Капітолію проти Трампа: суд підвищив юридичну планку для прокурорів  Люди на пляжі - як "живий щит": Маломуж прокоментував "приліт" по відпочивальниках у Севастополі  Липень почнеться з гроз на заході України  Що робити, якщо власник виселяє з орендованої квартири раніше терміну: інструкція від адвоката  Синоптики дали прогноз на липень: яка погода чекає на українців  Спека посилиться: синоптики повідомили, якою буде погода 30 червнявсі новини дня
Бізнес
Економіка
21.12.2021 686

Українці назвали найкращу валюту для заощаджень

Восени 2021 рік для зберігання грошових заощаджень найбільшою довірою українців користується долар США (40%). Вдвічі менше українці довіряють євро (19%).

Про це свідчать дані опитування Research & Branding Group.

Національній валюті гривні зараз довіряє кожен десятий житель України (10%). Також кожен десятий (12%) не довіряє жодній валюті як способу збереження заощаджень, а майже кожен п'ятий (18%) не зміг визначитися.

Як відзначають соціологи, за рік рівень довіри українців до долара і євро знизився рівно настільки, наскільки зросла довіра до гривні - на 4%.

Опитування компанії Research & Branding Group проводилося з 14 по 25 жовтня 2021 року серед 1800 респондентів по всій Україні за винятком окупованих Росією територій. Максимальна похибка вибірки не перевищує 2,4%.

Оценка материала:

5.00 / 1
Українці назвали найкращу валюту для заощаджень 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
21.12.2021 686
Еще материалы раздела «Економіка»