<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.12.2021 2925

Вихідні на католицьке Різдво: скільки відпочиватимуть українці

Різдво Христове за західним обрядом є офіційним святом в Україні з 2017 року. Завдяки цьому вихідними будуть три дні поспіль - з 25 по 27 грудня.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на статтю 73 Кодексу законів про працю, якою встановлені святкові та неробочі дні.

Цього року Різдво випадає на суботу (25 грудня). Згідно із законом, вихідний день переноситься на понеділок, 27 грудня.

Крім того, по три вихідні дні в Україні буде і Новий рік і на Різдво за східним обрядом - з 1 по 3 січня і з 7 по 9 січня.

Нагадаємо, за даними опитування КМІС, у 2021 році улюбленими святами українців залишаються Різдво, Великдень і Новий Рік. Найменш популярними були День Праці (9%) і День Конституції України (9%).

Оценка материала:

5.00 / 2
Вихідні на католицьке Різдво: скільки відпочиватимуть українці 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
22.12.2021 2925
Еще материалы раздела «Суспільство»