<
НОВИНИ ДНЯ: Діткам сподобається. Тримайте рецепт найсмачнішого чорничного чизкейка  До чого падають чи гаснуть свічки у церкві: що про це кажуть народні прикмети  Пів України накриють грози: яка погода очікує нас у неділю 26 травня  Експерт про морські дрони з "Градами": СБУ знову на крок випередила росіян  Феєрія смаку! Соковиті українські сальники: як їх приготувати за старовинним рецептом  До Києва йдуть дощі: синоптики назвали точну дату, коли почнуться опади  Чи мають право правоохоронці доправляти до ТЦК людину, оголошену в розшук: пояснення голови Нацполіціївсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
23.12.2021 553

«Ходжу на побачення»: солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька заінтригувала зізнанням про нові стосунки

За лаштунками грандіозного концерту «Музична платформа. Найкраща пісня року», який глядачі телеканалу «Україна» побачать опівночі з 31 грудня на 1 січня, учасники колективу KAZKA поділились планами на 2022 рік, а солістка гурту Олександра Заріцька прокоментувала своє особисте життя.

Кілька місяців тому співачка ошелешила новиною про розставання зі своїм бойфрендом, який не витримав ревнощів до партнера Саші по танцювальному проєкту. Та за словами Заріцької, зараз вона абсолютно щаслива. А на питання журналістки програми «Зірковий шлях», чи не намагалась вона налагодити стосунки з колишнім хлопцем, відповіла так:

«Все відбувається так, як повинно бути. Я дуже щаслива, що знайшла свого партнера. Ми з ним у прекрасних стосунках. Все пливе за течією, не будемо жалкувати за минулим. З партнером ходжу на побачення, у нас була дуже цікава фотосесія. Інколи я з ним зустрічаюся, інколи не зустрічаюся», – сміючись, зазначила Олександра Заріцька в інтерв’ю каналу «Україна».

І на питання, чи пов’язують її з хореографом Юрієм Мєшковим романтичні стосунки, солістка гурту KAZKA дала неоднозначну відповідь.

«У всіх нас є романтичні стосунки. Якщо ми щасливі люди, то в нас вони є», – заявила співачка за лаштунками концерту «Музична платформа».

Також учасники популярного колективу поділились своїми планами на наступний рік. Артисти невимовно радіють, що нарешті можуть знову виступати перед публікою, і готують для шанувальників справжній сюрприз.

«На відміну від минулого року, коли був строгий карантин, кількість корпоративів, звичайно, збільшилась. Зараз виступаємо на рівні 2019 року. У новорічну ніч будемо одночасно і святкувати, і працювати в одному прекрасному місці серед дерев. Нещодавно ми випустили альбом і наступного року плануємо представити його другу частину. Вона вийде навесні, до нашого величезного туру – ми обов’язково будемо виступати в кожному місті», – розповіли учасники колективу KAZKA.

У концерті-нагородженні «Музична платформа. Найкраща пісня року» також запалять: Оля Полякова, VERKA SERDUCHKA, MONATIK, LOBODA, DZIDZIO, ALEKSEEV, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська, Ірина Білик, TAYANNA, Злата Огнєвіч, Павло Зібров, Ірина Федишин, Олег Кензов, Тоня Матвієнко, Сергій Мироненко, SLAVA KAMINSKA, GROSU, Gena VITER, Анастасія Приходько, Сергій Бабкін, Анна Трінчер, гурти «Антитіла», «БEZ ОБМЕЖЕНЬ», «KADNAY» та багато інших.

Дивіться масштабний концерт-нагородження «Музична платформа. Найкраща пісня року» у ніч із 31 грудня на 1 січня о 00:00 на телеканалі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ходжу на побачення»: солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька заінтригувала зізнанням про нові стосунки 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
23.12.2021 553
Еще материалы раздела «Афіша»