<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
23.12.2021 695

«Новорічна Маска»: Jerry Heil зізналась, що їй почали писати після жарту про цноту

31 грудня о 20:00 в ефірі каналу «Україна» стартує грандіозне шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна». Допомагати відгадувати зірок під новими зимовими масками та вітати українців з прийдешнім 2022 роком будуть найпопулярніші артисти країни, серед яких і співачка Jerry Heil. На знімальному майданчику вона розповіла про новий для себе досвід стендапу та несподіваний дзвінок від однокласника, з яким не бачилась 10 років.

Два місяці тому співачка й блогерка Jerry Heil спробувала себе в ролі стендап-коміка. Зірка відверто зізнається: було надзвичайно страшно виходити на публіку в новому амплуа.

«Коли співаю, я вже у своїй тарілці. Всі артисти забувають слова своїх пісень, хоча зі мною це трапляється найчастіше. Але там ти можеш віддати мікрофон у зал і сказати: «А тепер ви», а тут так не вийде. Через це було дуже моторошно, що якусь лінію я забуду. Я працювала з найкращими коміками-авторами, які відомі своєю роботою з іменитими студіями, тому було супер-відповідально. Я сама дивлюсь багато стендапів, тож ясна справа, що мені дуже хотілося себе в цьому спробувати. І такий дебют відбувся», – поділилась новим досвідом Jerry Heil в інтерв’ю каналу «Україна».

У своєму виступі дівчина порушила всі лоскотливі теми й поділилась дуже особистими речами. При цьому співачка переконує: їй було абсолютно комфортно жартувати над цим.

«В принципі, це ні для кого не було секретом. Ні, брешу. Там був жарт про те, що я не те що тримаю цноту до весілля, а віддамся тому, хто напише мені в дірект без помилок. Ви не уявляєте, скільки прийшло після цього повідомлень, мовляв: «Подивися, я пишу без помилок», – сміється артистка за лаштунками масштабного шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна». – Хто як, звичайно, писав, але всі старались».

Ім’я Jerry Heil звучало серед версій зірок, які могли сховатись у дивовижних образах двох сезонів шоу «МАСКА», настільки часто, що вже й сама вона могла повірити, що бере участь у загадковому проєкті. Співачка каже: їй дуже приємна така увага з боку зіркових детективів.

«Я вболівала за Циклопа з першого сезону, бо всі казали, що це я. У певний момент мені навіть подзвонив однокласник, з яким ми не говорили вже років 10 точно. Навіть не знаю, звідки в нього мій номер. Їду в таксі кудись по роботі, дивлюсь – незнайомий номер. Беру слухавку: «Яна, це Діма». Запитую: «Який Діма?», а він відповідає: «Твій однокласник. Ти зайнята?» Кажу йому, що так, а він мені: «У мене тільки одне питання до тебе: це ти Циклоп?» – поділилась кумедною історією знаменитість на знімальному майданчику каналу «Україна».

Дивіться найзагадковішу прем’єру «Новорічна Маска» 31 грудня о 20:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Новорічна Маска»: Jerry Heil зізналась, що їй почали писати після жарту про цноту 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
23.12.2021 695
Еще материалы раздела «Афіша»