<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже заразвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
23.12.2021 721

«Музична платформа»: Ірина Федишин зізналась, чи планує переїзд зі Львова до столиці

У ніч з 31 грудня на 1 січня глядачі телеканалу «Україна» побачать грандіозний концерт «Музична платформа. Найкраща пісня року», в якому запалять найпопулярніші українські артисти. На знімальному майданчику співачка Ірина Федишин розповіла, як розривається між життям у Львові та роботою в Києві та як ставляться до того, що мами часто немає вдома, її два сини.

У грудні в Ірини Федишин просто шалений графік і безліч переїздів між рідним Львовом і Києвом, де на неї чекає робота. Та й в інші місяці, каже співачка, доводиться витрачати багато часу й енергії на ці подорожі. Утім, поки однозначного рішення про переїзд до столиці сім’я не прийняла.

«Квартира в нас тут є, але місто Львів і вся моя велика господарка стримує. Мама, тато, всі там. Родину вдається бачити по-різному: часом частіше, часом рідше. Таке життя – на колесах. Але ми обов’язково плануємо відпочити, щось придумаємо – поїдемо або на море, або на лижі, або просто десь погуляємо, гарно проведемо час», – зазначила Ірина Федишин за лаштунками концерту-нагородження «Музична платформа».

Та й діти, каже співачка, в неї вже досить дорослі, тому з розумінням ставляться до напруженого графіку мами.

«У результаті, коли я приїхала до Львова і через день знову мала повертатись до Києва, Юрчик запитав: «Мамо, ти навіщо на один день приїжджала? Ти ж втомлена, далека дорога, треба було дочекатися в Києві». Але я відповіла, що скучила і просто хотіла провести з ними час», – розповіла Ірина Федишин в інтерв’ю програмі «Зірковий шлях» на каналі «Україна».

У концерті-нагородженні «Музична платформа. Найкраща пісня року» також запалять: Оля Полякова, VERKA SERDUCHKA, MONATIK, LOBODA, DZIDZIO, ALEKSEEV, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська, Павло Зібров, Ірина Білик, TAYANNA, Злата Огнєвіч, Сергій Мироненко, SLAVA KAMINSKA, GROSU, Gena VITER, Анастасія Приходько, Сергій Бабкін, Анна Трінчер, гурти «Антитіла», «БEZ ОБМЕЖЕНЬ», «KAZKA», «KADNAY» та багато інших.

Дивіться масштабний концерт-нагородження «Музична платформа. Найкраща пісня року» у ніч із 31 грудня на 1 січня о 00:00 на телеканалі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Музична платформа»: Ірина Федишин зізналась, чи планує переїзд зі Львова до столиці 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
23.12.2021 721
Еще материалы раздела «Афіша»