<
НОВИНИ ДНЯ: Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  Путін хоче покарати Шойгу за нездатність досягти цілей у війні в Україні: в ISW назвали ознаки  Рецепт заварної лимонної паски  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  З якими хворобами можуть мобілізувати: Міноборони опублікувало список  Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозкивсі новини дня
Бізнес
Нерухомість
24.12.2021 876

В Україні наступного року стартує програма з утеплення багатоповерхівок

Наступного року стартує масштабна програма Президента з утеплення та модернізації 5 тис. багатоквартирних будинків.

Про це Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив на засіданні уряду 23 грудня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"З наступного року розпочинаємо президентську програму термомодернізації. Почнемо з продуманого утеплення та модернізації 5 тис. багатоквартирних будинків", - сказав Шмигаль.

Він також зазначив, що спільно з міжнародними партнерами буде підвищена енергоефективність сотень шкіл, лікарень, садочків, бюджетних та комунальних установ.

"Мета цих заходів – скорочення споживання газу на 30-40% в наступні роки. Разом із запланованим підвищенням власного видобутку газу це дозволить забезпечити справжню енергонезалежність нашої держави", - підкреслив Прем’єр-міністр.

Як повідомлялось, Президент України Володимир Зеленський заявив, що у 2022 році розпочнеться "Велика термомодернізація", яка, за його словами, дозволить застрахуватись від подальшого зростання цін на енергоресурси і отримати справжню енергетичну незалежність.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні наступного року стартує програма з утеплення багатоповерхівок 5.00 5 1
Бізнес / Нерухомість
24.12.2021 876
Еще материалы раздела «Нерухомість»