<
НОВИНИ ДНЯ: Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗвсі новини дня
Життя та Стиль
Дозвілля
24.12.2021 999

«Стою, як пиріжок»: Анастасія Приходько у шоу «Новорічна МАСКА» пригадала найсумніший Новий рік

Вже 31 грудня о 20:00 телеканал «Україна» покаже прем’єру шоу «Новорічна МАСКА», яка об’єднає найпопулярніших людей країни. Співачка Анастасія Приходько з’явиться у проєкті, щоб привітати глядачів з прийдешніми святами і розгадати головну загадку – хто сховався під яскравими зимовими образами. За лаштунками зірка пригадала найсумнішу історію, яка трапилась з нею у святкову ніч.

У грандіозному шоу «Новорічна МАСКА на каналі «Україна» артистка Анастасія Приходько разом із зірковими колегами бавитиметься в улюблену гру, розгадуючи загадки святкових масок. Зірка зізнається: Новий рік – її улюблене свято, проте була історія, яку вона назавжди пообіцяла собі залишити в минулому.

«У 2011 році мені довелось зустрічати свято у гримерці, очікуючи свій вихід на сцену. Пам’ятаю, сиділа сама і слухала, як люди щасливо викрикували: «Три, два, один. Ура, з Новим роком!» А я стою, як той пиріжок за лаштунками, і спостерігаю за цим. Так, зі мною була моя команда, але ми тверезі чекаємо на вихід – я не дозволяю собі вживати щось, виходячи до людей – це неповага. Тому така твереза і «весела» я стояла за сценою», – розповіла співачка Анастасія Приходько за лаштунками шоу «Новорічна МАСКА».

За словами артистки, це був найсумніший момент, адже їй вперше довелось зустрічати Новий рік саме за лаштунками і наодинці – не на сцені та не в потягу, а очікуючи свій вихід. Тоді ж артистка дала собі слово – це не повториться.

«Святкую Новий рік тільки вдома і тільки з дітьми! Для мене важливо бути з дітьми у цей час – знаю, їм це треба! Ніякі гроші не варті дитячих травм. Мама має бути вдома з Олів’є та подарунками», – поділилась Анастасія Приходько на знімальному майданчику каналу «Україна».

Шоу «Новорічна МАСКА на каналі «Україна» об’єднає найпопулярніших артистів країни. У святкову ніч допомагати постійним детективам шоу відгадувати знаменитостей під масками будуть їхні колеги – зіркові гості, серед яких співачки Наталія Могилевська, Злата Огнєвіч, Анастасія Приходько, SLAVA KAMINSKA, Міша Романова, Анна Трінчер, Ассія Ахат, Lida Lee, співаки Павло Зібров, Олег Скрипка, Діма Коляденко, Петро Чорний, Gena VITER та Іво Бобул, актори Дарія Трегубова і Павло Костіцин, супермодель Алла Костромічова, фронтмен гурту «СКАЙ» Олег Собчук, лідер гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» Сергій Танчинець, учасники гурту «ТНМК» Фагот і Фоззі, олімпійська чемпіонка Ольга Харлан, блогер Олег Машуковський, шоумен JULIK, а також улюблені ведучі каналу «Україна» – Лілія Ребрик, Анна Панова, Олег Панюта, Альона Вінницька, Григорій Герман, Віталій Школьний, Максим Сікора, Юлія Галушка та ХАС.

Дивіться найзагадковішу прем’єру «Новорічна МАСКА на каналі «Україна» 31 грудня о 20:00!

Оценка материала:

5.00 / 1
«Стою, як пиріжок»: Анастасія Приходько у шоу «Новорічна МАСКА» пригадала найсумніший Новий рік 5.00 5 1
Життя та Стиль / Дозвілля
24.12.2021 999
Еще материалы раздела «Дозвілля»