НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація по-новому: чи зроблять тепер недійсними паспорти ухилянтів  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозки  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Українські інженери розробляють бойовий підводний човен, який стріляє торпедами  Головне із нового закону про мобілізацію: відповіді на питання, які хвилюють багатьох українців  Де в Україні похолодає. Синоптик дала прогноз на 18 квітня  Відстрочка від мобілізації для студентів і викладачів: хто має право – повний переліквсі новини дня
Життя та Стиль
Дозвілля
29.12.2021 1282

«Новорічна Маска»: Лілія Ребрик розповіла, хто допомагає їй з приготуванням страв для святкового столу

Вже в п’ятницю, 31 грудня, о 20:00 в ефірі каналу «Україна» вийде грандіозне шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна», в якому ми побачимо улюблених героїв двох сезонів, а також 8 нових зимових масок. Допомагати відгадувати зірок під ними будуть популярні українські артисти та ведучі каналу «Україна», серед яких і Лілія Ребрик. За лаштунками проєкту вона поділилась новорічною сімейною традицією, якій не зраджує багато років.

Зіркова ведуча програми «Ранок з Україною», яка приховувалась під маскою чарівної Феї, не приховує захвату від того, що тепер може побувати по ту сторону залу й разом із постійними детективами відгадувати знаменитостей у зимових образах.

«Я обожнюю Новий рік. Це смак дитинства, казкова атмосфера. І мені здається, що «Новорічна Маска» – це саме те, чого нам так бракує в сучасному житті, коли душа прагне свята. Для мене закон – зустрічати Новий рік у колі родини і, на мій погляд, немає нічого кращого, ніж провести його з сім’єю. Я не працюю у це свято, намагаюсь відмовлятись скрізь, якими б спокусливими не були пропозиції. Або разом, або вдома разом – це для мене обов’язково. Не уявляю, як може бути інакше. Вірю, що як рік зустрінеш – так і проведеш, тому ми повинні відсвяткувати його весело, радісно, трішки «дико», всією родиною», – зазначила Лілія Ребрик в інтерв’ю каналу «Україна».

Зимові свята – це особливий час для родини телезірки. «Дика сімейка» обожнює все робити разом, і в кожного з її членів знайдеться заняття напередодні Нового року.

«Ми дуже любимо прикрашати ялинку, в нас цілий квест з пошуком подарунків. Обожнюємо з чоловіком готувати страви в 4 руки. Дякувати долі, їх уже 8 – час іде, рук стає більше, – усміхається телеведуча за лаштунками масштабного шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна». – Тепер можемо покладатися не лише на наші, але й на дітей. І оскільки вони дуже чекають цього свята, то люблять бути причетними до приготування. Ми з Андрієм їх до цього всіляко привчаємо».

Дивіться найзагадковішу прем’єру «Новорічна Маска» в п’ятницю, 31 грудня, о 20:00 на каналі «Україна»!

Оценка материала:

5.00 / 1
«Новорічна Маска»: Лілія Ребрик розповіла, хто допомагає їй з приготуванням страв для святкового столу 5.00 5 1
Життя та Стиль / Дозвілля
29.12.2021 1282
Еще материалы раздела «Дозвілля»