<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
24.12.2021 539

«Музична платформа»: Наталія Могилевська поділилась лайфхаками, як позбутись похмільного синдрому

У святкову ніч, з 31 грудня на 1 січня, о 00:00 канал «Україна» покаже вибухову прем’єру концерту-нагородження найкращих пісень року «Музична платформа». Найпопулярніші артисти подарують глядачам веселі та запальні виступи і привітають з прийдешнім 2022-м роком. На знімальному майданчику легендарна співачка Наталія Могилевська поділилась корисними лайфхаками, які стануть у пригоді українцям уже наступного ранку.

Зірка українського шоу-бізнесу, капітан вокального талант-шоу «Співають всі!» Наталія Могилевська у концерті «Музична платформа» виконає хіт 2021-го року «До дна». За лаштунками артистка зізналась, чи дозволяє собі випити на свята.

«Я практично не вживаю алкоголь вже протягом багатьох років, але келих шампанського у новорічну ніч можу собі дозволити», – коментує Наталія Могилевська за лаштунками концерту «Музична платформа».

Проте в арсеналі артистки є кілька дієвих лайфхаків, як прийти до тями після гучного святкування.

«Від похмілля є кілька дієвих методів. Наприклад, випити чарку чогось або пити багато води. Також раджу зайнятись йогою чи виконати дихальні вправи. І, звичайно, молитва із текстом: «Більше ніколи!» – сміючись, розповіла Наталія Могилевська на знімальному майданчику каналу «Україна».

У концерті-нагородженні «Музична платформа» також запалять: Оля Полякова, VERKA SERDUCHKA, MONATIK, LOBODA, DZIDZIO, Alekseev, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, TAYANNA, Павло Зібров, Ірина Білик, Сергій Мироненко, SLAVA KAMINSKA, GROSU, Gena VITER, Анастасія Приходько, Сергій Бабкін, Анна Трінчер, гурти «Антитіла», «БEZ ОБМЕЖЕНЬ», «KAZKA», «KADNAY» та багато інших.

Дивіться масштабний концерт-нагородження «Музична платформа» у ніч із 31 грудня на 1 січня о 00:00 на телеканалі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Музична платформа»: Наталія Могилевська поділилась лайфхаками, як позбутись похмільного синдрому 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
24.12.2021 539
Еще материалы раздела «Афіша»