НОВИНИ ДНЯ: Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощівсі новини дня
Життя та Стиль
Дозвілля
24.12.2021 1011

Актриса серіалу «Ігри дітей старшого віку» Любава Грешнова поділилася правилами виховання сина

Написано дуже багато книг та рекомендацій, що потрібно та важливо робити батькам, але в кожній сім'ї все одно є свої правила виховання. Актриса серіалу «Ігри дітей старшого віку» на каналі «Україна» Любава Грешнова навела свій приклад.

Як правильно виховувати дитину, щоб почуття вседозволеності не зашкодило їй? Це питання, коли сьогодні в дітей є практично все, що вони хочуть, часто ставлять собі батьки. Але поки на власному досвіді не перевіриш, що дійсно працює та допомагає, немає сенсу записуватися на ще один тренінг чи купувати чергову книгу.

«Є хороша фраза щодо цього: «Виховуйте не дітей, а себе, адже вони все одно будуть схожі на вас». Тож тільки своїм прикладом, – відповіла Любава Грешнова в інтерв'ю для каналу «Україна». – І якщо спостерігати за парами, ви побачите, що дитина – це завжди копія своїх батьків. Тому я намагаюся робити при дитині те, що хотілося би перенести в її життя».

Наприклад, щоранку актриса обов'язково робить зарядку. Син поки не повторює за нею, але Любава Грешнова знає, що Міша це запам’ятовує.

«Коли син поруч, я завжди їм правильну їжу. Навіть іноді більше, щоб показати, наскільки це корисно. А шкідливу їм дуже рідко, але без нього, – додала зірка серіалу «Ігри дітей старшого віку». – Я даю синові право висловлювати свою думку, тобто ніколи його не перебиваю».

Якщо повернутись до питання про вседозволеність, то все залежить від життєвого досвіду.

«Я можу дати синові певну базу, наприклад, моральну чи освітню, але в іншому йому потрібно пройти свій шлях, наступити на свої граблі, поплакати і щось пережити, а потім зрозуміти, що йому важливо і від чого варто відмовитись», – пояснила Любава Грешнова.

Дивіться з понеділка по четвер о 21:00 серіал «Ігри дітей старшого віку» на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Актриса серіалу «Ігри дітей старшого віку» Любава Грешнова поділилася правилами виховання сина 5.00 5 1
Життя та Стиль / Дозвілля
24.12.2021 1011
Еще материалы раздела «Дозвілля»