НОВИНИ ДНЯ: Заморозки та дощі: до України суне циклон  Байден не вірить, що напад Ірану на Ізраїль переросте у ширшу війну – Кірбі  Найбільші медіа США закликали Байдена і Трампа провести дебати  За адресою, на роботі, на блокпосту. Повістки можуть вручати не тільки ТЦК  Синоптики дали прогноз на робочий тиждень  В яку суму Україні обходиться один мобілізований громадянин у рік: названо цифру  В Україні 15 квітня дощі та грози, вдень до 21°всі новини дня
Життя та Стиль
Дозвілля
09.09.2021 1220

Валерій Меладзе розповів на шоу «Співають всі», як допомагає дружині доглядати за маленькою донькою

Уже в суботу, 11 вересня, о 21:00 на телеканалі «Україна» вийде новий випуск масштабного талант-шоу «Співають всі!» Популярний співак Валерій Меладзе, який став зірковим гостем одного з ефірів проєкту, розповів, як переживає розлуку з близькими і чому тривалий час після народження доньки відмовлявся їздити в інші міста і країни.

За лаштунками грандіозного шоу «Співають всі!» популярний артист Валерій Меладзе зізнався, що всіляко намагається допомогти дружині, співачці Альбіні Джанабаєвій з маленькою донькою. Тому більше місяця співак відмовлявся від будь-якої роботи за кордоном:

«Коли я вдома – обов'язково допомагаю з дитиною! Перші місяць-півтора я практично нікуди не виїжджав, намагався якомога більше бути вдома. А зараз на відстані дуже сумую. Але ми намагаємось зідзвонюватись і спілкуватись по відеозв'язку», – розповів Валерій Меладзе на знімальному майданчику каналу «Україна».

У артиста навіть є свої, особливі обов'язки, якими він із задоволенням ділиться:

«Заколихати дитину і заспокоїти маму (сміється). Знаєте, малюки іноді втомлюються у одного з батьків на руках, і їх повинен взяти інший – є таке спостереження. А так, в основному все на мамі, з мого боку – підтримати і заколисати», – коментує зірковий гість шоу «Співають всі!»

І хоча для артиста дорога кожна хвилина, проведена з малечею, Валерій Меладзе зізнається – своїм дітям він постійно співав колискові, і цей ритуал для нього по-справжньому особливий. Щоправда, молодша донька співака має свої вподобання: ​​«Я всім своїм дітям співав різні колискові. А ось найменша більше любить, коли я з нею говорю».

Як повідомлялося раніше, розважальний проект за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC в 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів майже двох десятків країн світу. Серед них: Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, в якій виходить це музичне шоу.

Дивіться новий випуск грандіозного шоу «Співають всі!» у суботу, 11 вересня, о 21:00 на телеканалі «Україна».

Дивіться всі випуски шоу ексклюзивно на OLL.TV!

Оценка материала:

5.00 / 1
Валерій Меладзе розповів на шоу «Співають всі», як допомагає дружині доглядати за маленькою донькою 5.00 5 1
Життя та Стиль / Дозвілля
09.09.2021 1220
Еще материалы раздела «Дозвілля»