<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Чоловіки мають отримати "мітку" у військовому квитку: що таке штрихкод і чому без нього будуть проблеми  Чи вплине зустріч Путіна і Сі на позицію України щодо перемовин: у НАТО зробили жорстку заяву  Смачне вівсяне печиво: класичний рецепт з вівсяних пластівців, без борошна, з бананом  Астрономи знайшли нову планету, яка нагадує Землю: що про неї відомо  Не лише ТЦК: де чоловіки можуть оновити свої військово-облікові дані  Наступ Росії на Харків: Путін зробив заявувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
24.12.2021 580

«Новорічна Маска»: Альона Вінницька зізналась, чому не боїться набрати зайвих кіло під час свят

31 грудня о 20:00 в ефірі каналу «Україна» вийде грандіозне шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна», в якому ми побачимо улюблених героїв двох сезонів, а також 8 нових зимових масок. Допомагати відгадувати зірок під ними будуть популярні українські артисти та ведучі каналу «Україна», серед яких і Альона Вінницька. На знімальному майданчику зірка розповіла, що змушує її радіти після застілля та без якої страви не уявляє Нового року.

За словами ведучої програми «Зірковий шлях», питання, як прийти у форму після багатого святкового столу, для неї взагалі не стоїть. Більше того, на відміну від більшості жінок, вона навіть тішиться додатковим кіло.

«Я цього не боюся, бо в мене проблема навпаки – набрати. Тому я їм, що хочу, потім дуже радісно стаю на ваги і дивлюсь – о, пару кілограмчиків є», – з усмішкою зізналась Альона Вінницька за лаштунками масштабного шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна».

Співачка й телеведуча намагається не вживати багато м’яса, саме тому на її новорічному столі обов’язково має бути традиційний салат з оселедцем. А ось інша славнозвісна святкова страва – «Олів’є» – Альоні вже добряче приїлась.

«Минулого року ми з мамою домовилися, що «Олів’є» робити не будемо. «Шуба» – так, це святе, ми її дуже любимо. А той «Олів’є» вже так набрид. Не знаю, може в останній момент передумаємо, але поки не хочеться», – зазначила в інтерв’ю каналу «Україна» телезірка.

Дивіться найзагадковішу прем’єру «Новорічна Маска» 31 грудня о 20:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Новорічна Маска»: Альона Вінницька зізналась, чому не боїться набрати зайвих кіло під час свят 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
24.12.2021 580
Еще материалы раздела «Афіша»