<
НОВИНИ ДНЯ: Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температуравсі новини дня
28.12.2021 512

Приблизно третина українців все ще не користується смартфонами

За даними компанії Vodafone Україна, майже 30% українців ще не користуються смартфонами, а фічерфонами.

Про це в інтерв'ю Інтерфакс-Україна заявила СЕО Vodafone Україна Ольга Устінова.

«Досі смартфонами користуються не всі українці: 28% все ще користуються фічерфонами. Це велика ніша, яку ми хочемо заповнити», — заявила СЕО мобільного оператора.

На думку СЕО Vodafone Україна, це «стратегічне завдання національного рівня».

«У країні вже є інфраструктура, є дуже багато зручних цифрових сервісів, включаючи державні послуги (документи та ін.), Створені можливості для онлайн-навчання, отримання телемедичних послуг. І шкода, що досить більшість людей поки що не відчули зручності користування ними. Люди повинні поступово переходити на такі сервіси, наше завдання допомогти їм у цьому», — вважає Устинова.

Оценка материала:

5.00 / 1
Приблизно третина українців все ще не користується смартфонами 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
28.12.2021 512
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»