<
НОВИНИ ДНЯ: Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицювсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
29.12.2021 536

«Спускайся, як хочеш»: Тоня Матвієнко пригадала «жорстку» історію, як вчилася кататись на лижах

За лаштунками грандіозного концерту «Музична платформа. Найкраща пісня року», який глядачі телеканалу «Україна» побачать опівночі з 31 грудня на 1 січня, співачка Тоня Матвієнко розповіла про їхню любов з чоловіком, Арсеном Мірзояном до зимових видів спорту, а також зізналась, чим вони інколи засмучують її зіркову маму.

За словами артистки, останні роки вони з чоловіком відзначають Різдво в Карпатах. Та виявляється, таке їхнє рішення до вподоби не всім.

«У місті Яремче є зона відпочинку – ми туди їздимо, співаємо, радіємо. А якщо не там, то, звичайно, святкуємо вдома. Мама дуже засмучується, коли нас немає, тому що вона любить на Різдво збиратися родиною. На Святвечір ми готуємо 12 пісних страв, у мене половина сім’ї постує. І наступного дня до нас приходять колядники – дитячі колективи. Ми нашим дітям показуємо, що таке Різдво по-справжньому», – поділилась Тоня Матвієнко за лаштунками концерту «Музична платформа».

Зіркове сімейство обожнює зимові види спорту. Тож для них відпочинок у Карпатах – справжнє задоволення і для душі, і для тіла.

«Арсен – сноубордист, а я – лижниця. Я давно катаюсь – років зо 20. Мене навчив перший чоловік. Але це було жорстко – він мене на найбільшу гірку затягнув і сказав: «Спускайся, як хочеш». Так не можна. Зараз я дуже люблю по прямій з трампліну стрибати, у мене аж у вухах свистить. На чорних гірках інколи теж спускаюсь, але все-таки екстрім люблю менше, ніж Арсен», – зазначила співачка в інтерв’ю каналу «Україна».

У концерті-нагородженні «Музична платформа. Найкраща пісня року» також запалять: Оля Полякова, VERKA SERDUCHKA, MONATIK, LOBODA, DZIDZIO, ALEKSEEV, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська, Ірина Білик, TAYANNA, Злата Огнєвіч, Павло Зібров, Ірина Федишин, Олег Кензов, Сергій Мироненко, SLAVA KAMINSKA, GROSU, Gena VITER, Анастасія Приходько, Сергій Бабкін, Анна Трінчер, гурти «Антитіла», «БEZ ОБМЕЖЕНЬ», «KAZKA», «KADNAY» та багато інших.

Дивіться масштабний концерт-нагородження «Музична платформа. Найкраща пісня року» у ніч із 31 грудня на 1 січня о 00:00 на телеканалі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Спускайся, як хочеш»: Тоня Матвієнко пригадала «жорстку» історію, як вчилася кататись на лижах 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
29.12.2021 536
Еще материалы раздела «Афіша»