<
НОВИНИ ДНЯ: Проблема хрущівок в Україні. Які варіанти рішення розглядають у парламенті  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Новий закон про мобілізацію: для українців можуть змінитися правила перетину кордону  В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
29.12.2021 560

«Музична платформа»: Міла Кузнєцова зізналася, який оригінальний подарунок мріє побачити під ялинкою

У новорічну ніч, з 31 грудня на 1 січня, о 00.00 на телеканалі «Україна» вийде масштабний концерт «Музична платформа». На знімальному майданчику проєкту модель plus-size, володарка 15-го розміру грудей Міла Кузнєцова заявила, що не мріє про діаманти та машини. Що ж хоче знайти під ялинкою популярна красуня?

Відома модель Міла Кузнєцова на сцені «Музичної платформи» запалить під хіт «Больше 30» артиста Gena VITER. За лаштунками концерту зірка зізналась, що вірить у новорічну магію і з року в рік загадує бажання, які обов'язково здійснюються.

«Кожен Новий рік я прописую бажання на папірці, швиденько його запалюю і рівно о 00:00 випиваю келих шампанського з попелом. А бажання завжди прописую реальні, наприклад, є одне, яке обов'язково має здійснитися протягом року», – поділилась Міла Кузнєцова за лаштунками концерту «Музична платформа».

За словами моделі, так здійснилась її мрія про покупку квартири та участь у масштабних шоу, наприклад, «Співають всі!», де Кузнєцова була у складі «сотні» зіркового журі. А що ж зірка мріє отримати в 2022-му?

«Це буде щось реальне! Наприклад, цілого кабанчика, а чому ні? Його ж можна заморозити і їсти протягом тривалого часу. У країні криза, все дорожчає, а це дуже непоганий презент», – прокоментувала модель.

У концерті-нагородженні «Музична платформа» також запалять: Оля Полякова, VERKA SERDUCHKA, MONATIK, LOBODA, DZIDZIO, Alekseev, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська, Павло Зібров, Ірина Білик, Сергій Мироненко, SLAVA KAMINSKA, GROSU, Gena VITER, Сергій Бабкін, Анна Трінчер, гурти «БEZ ОБМЕЖЕНЬ», «Антитіла», «KAZKA», «KADNAY» та багато інших.

Дивіться масштабний концерт-нагородження «Музична платформа» у ніч із 31 грудня на 1 січня о 00:00 на телеканалі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Музична платформа»: Міла Кузнєцова зізналася, який оригінальний подарунок мріє побачити під ялинкою 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
29.12.2021 560
Еще материалы раздела «Афіша»