<
НОВИНИ ДНЯ: Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  Байден може знятися з президентських виборів у США та висунути заміну, - Spiegel  Чому більшість помісних церков досі не визнають ПЦУ: Епіфаній пояснив  Дві великі країни НАТО конкурують у питанні допомоги України — експерт  Чому європейці та американці не їдять гречку, хоча вона й дуже корисна: відповідь неймовірна  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  Всеобщая мобилизация в Украине: к чему готовиться всем военнообязанным в маевсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.12.2021 4047

В Україні будуть довгі вихідні на Новий рік: коли відпочиватимемо

На українців у січні 2022 року чекають тривалі уїкенди через Новий рік та Різдво.

Про це повідомляє "Апостроф".

1 січня вдало випадає на суботу, через що вихідний день автоматично переноситься на понеділок. Таким чином, через Новий рік українці отримають перший тривалий уїк-енд - з 1 по 3 січня включно.

Більше того, п'ятниця, 31 грудня, буде із скороченим робочим графіком, через що у громадян з'явиться зайвий час для підготовки до сімейного свята.

Православне Різдво випадає на п'ятницю, через що святкування також розтягується на три дні – з 7 по 9 січня включно. Четвер, 6 січня, буде передсвятковим із укороченим на одну годину робочим графіком днем.

Таким чином, у січні 2022 року буде 12 вихідних днів.

Оценка материала:

3.50 / 2
В Україні будуть довгі вихідні на Новий рік: коли відпочиватимемо 3.50 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
31.12.2021 4047
Еще материалы раздела «Суспільство»