<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
31.12.2021 692

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Тоня Матвієнко зізналася, що впала у депресію напередодні Дня народження

Співачка Тоня Матвієнко розповіла журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна», як зустріла свій 40-річний ювілей цього року.

Тоня Матвієнко зізналася про подарунок коханого чоловіка Арсена Мірзояна на свій День народження.

«Подарував прикрасу в той день, квіти приїхали. Наш знайомий живе в Америці, він замовив квіти з доставкою. Мама вийшла вранці привітала. Мама мені кожен рік вазончики вішає. Приїжджали гості з квітами, тортики привозили, подруги тортів напекли. Дуже було тепло і зворушливо», - поділилася із журналістами каналу «Україна» Матвієнко.

Співачка додала, що не хотіла святкувати цю дату.

«Депресувала через те, що мені 40 років, така дата. Для мене це повний капець. Я завжди за те, щоб буть молодою, красивою. І тут 40. Ну якось, чесно, час дуже швидко минув. Але в День народження, все пройшло. Я сказала: «Дай Боже всім так виглядати, як я в 40». І 40 років прекрасні», - розповіла артистка.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Тоня Матвієнко зізналася, що впала у депресію напередодні Дня народження 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
31.12.2021 692
Еще материалы раздела «Афіша»