<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  В Україні розширили географію населених пунктів, де можна купити житло в рамках "єВідновлення"  Блінкен детально розповів про план США, що допоможе Україні "міцно стояти на ногах"  Щоб котлети були соковитими, що рекомендують досвідчені господині додати до фаршу  Путін помиляється, розраховуючи на тривалу війну: Блінкен назвав причини  Яка пенсія "світить" українцям із зарплатою у 20 тисяч: розмір здивує  Мобілізація чиновників: у Міноборони пояснили, кого можуть призвати до ЗСУвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
31.12.2021 512

«Новорічна Маска»: Володимир Остапчук поділився традиціями святкування Нового року та Різдва

31 грудня о 20:00 в ефірі каналу «Україна» вийде грандіозне шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна», в якому ми побачимо улюблених героїв двох сезонів, а також вісім нових зимових масок. На знімальному майданчику ведучий масштабного проєкту Володимир Остапчук розповів, чому новорічну ніч «переносить» на наступний день і як вони з дружиною святкують Різдво.

Ведучий каналу «Україна» зізнається, що новорічна ніч для нього – робочий час. З року в рік він створює людям свято, а ось сам відзначає його трохи пізніше.

«Як людина з шоу-бізнесу, я постійно переношу Новий рік на наступний день. І для мене це завжди сімейний затишок, добре знайомий усім запах смачних святкових страв, щирі емоції рідних і близьких», – поділився Володимир Остапчук на знімальному майданчику шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна».

Володимир обожнює всі зимові свята. І примітно, що вони з дружиною двічі святкують Різдво – і 25 грудня, і 7 січня.

«У нашій сім'ї ми відзначаємо Різдво у різні дні, бо моя дружина – католичка, а я православний. І в нас це свято затягується на два тижні. Я обожнюю і Різдво, і всю цю метушню Нового року. Коли ти готуєшся, прикидаєш, куди поставити ялинку, прикрашаєш її, вибираєш подарунки рідним людям. Це дуже круто», – розповів ведучий каналу «Україна».

Дивіться найзагадковішу прем'єру «Новорічна Маска» 31 грудня о 20:00 на каналі «Україна»!

Оценка материала:

5.00 / 1
«Новорічна Маска»: Володимир Остапчук поділився традиціями святкування Нового року та Різдва 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
31.12.2021 512
Еще материалы раздела «Афіша»