<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Стосується Росії. У НАТО назвали Китаю умову для гарних відносин із Заходом  Кулеба назвав дві умови для ефективності санкцій проти РФ  Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі СШАвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
31.12.2021 597

«Дуже почесно і важливо»: Асія Ахат тепер визначає лауреатів «Греммі»

Однією з гостей грандіозного шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна», яка допомагатиме відгадувати зірок під новими зимовими масками та вітатиме українців із Новим роком, стане популярна артистка Асія Ахат. На знімальному майданчику каналу «Україна» співачка та скрипалька розповіла, які приємні сюрпризи приніс їй 2021 рік.

За словами артистки, цього року в неї було кілька знакових подій. Наприклад, підписання контракту з продюсерами у новому для неї стилі музики, а також затвердження як члена академії «Греммі».

«Лос-Анджелеська академія прийняла мене як голосуючого «Греммі», і тепер я можу судити тих артистів, які подають свої заявки на музичну премію. Для мене це дуже почесно і важливо. Цього року я стала більше їздити в Америку у справах, спілкуватися з цікавими людьми, музикантами. При цьому я не забуваю про українську музику. Дуже приємно, що цього року я була запрошена в проєкт «Співають всі!» на каналі «Україна», ще раз побачила давніх знайомих – музикантів, співаків. Познайомилася з новими артистами, про яких чула, але ніколи не бачила. Мала можливість зарядитись цією неймовірною атмосферою», – зізналась Асія Ахат на знімальному майданчику каналу «Україна».

Нагадаємо, у святковий вечір на сцену грандіозного шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна»  вийдуть найяскравіші герої, з якими глядачі вже добре знайомі, а також 8 абсолютно нових персонажів, які були спеціально створені для новорічного проєкту. Які знаменитості приховуватимуться в цих образах – відгадуватимемо усією країною. А допомагатимуть нам у цьому зіркові гості шоу.

Дивіться найзагадковішу святкову прем’єру «Новорічна Маска» 31 грудня о 20:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Дуже почесно і важливо»: Асія Ахат тепер визначає лауреатів «Греммі» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
31.12.2021 597
Еще материалы раздела «Афіша»